Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen szöveggel szólítsam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Ma láttam a buszon egy jó csajt, eléggé nézett, még a fülhallgatóját is kihúzta, mikor közeledtem felé, de nem mertem megszólítani. Mert nem tudtam, mit mondjak. Senki nem tanított meg erre, magamtól meg az izgalomtól nem tudnék túl vonzót mondani.

2021. nov. 16. 20:10
 1/3 anonim válasza:
66%
Mondjuk kérdezd meg tőle mennyi az idő... aztán dicserd meg hogy milyen csinos a tobbi megy magatol (:
2021. nov. 16. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Bármilyen indok jó lehet, a titok a kiállásban van. Ha látja rajta a csaj, hogy magabiztos vagy, nagyjából lényegtelen, hogy mit mondassz. Az időt én nem kérném el, mert az kicsit béna, de minden egyéb jó lehet.
2021. nov. 16. 22:51
 3/3 anonim válasza:
23%

"Szia, bocs, nem te vagy a Szilvi a rajzszakkörről?" "Nem én az XY vagyok"

Szívesennnnn

2021. nov. 30. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!