Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólitsak le lányokat? 16F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólitsak le lányokat? 16F

Figyelt kérdés

Sokszor láttok gyönyörű lányokat de nem merek oda menni nincs elégönbizalmam:(

Tippeket kérek köszönöm előre!

2021. szept. 20. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Cső
2021. szept. 20. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Várj még 1-2 évet és megjön az önbizalmad.
2021. szept. 20. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, hogy ne akard lenyűgözni, legyél természetes. A lényeg, hogy elmondd neki, hogy mi az a speciális dolog, ami tetszik neked benne, amitől ő különb más lányoknál. Még akkor is, ha ez csak egy külső dolog (mosoly stb.). A legfontosabb, hogy éreztesd vele, hogy meg szeretnéd ismerni őt. Érezze, hogy a lelke mélye, a legmélyebb érzelmei érdekelnek téged és ezért közeledsz hozzá.

Mondok egy példát mondjuk suliban:

Szia!

Sokszor láttalak már a suliban és nem bírtam tovább, meg akartalak szólítani, mert nagyon szép vagy. Különösen tetszik a mosolyod(vagy bármi, ami tetszik rajta és nem túl szexuális). Szívesen megismernélek. Lenne kedved valamikor találkozni és dumálni egyet?

(ez online is ugyanígy mehet)

A randin pedig az lesz a fontos, hogy ő beszéljen többet. Kérdezd az érzelmeiről. Ezt úgy értem, hogy ne interjú jellege legyen a beszélgetésnek. Szóval, ha megkérdezed, hogy merre akar továbbtanulni, akkor ne más témába kérdezz bele utána, hanem a továbbtanulás kapcsán próbálj belőle érzelmeket kicsikarni. Miért ez az irány érdekel? Próbálj behatolni a miértek területére és ott sok érzelmet találsz majd.

2021. szept. 21. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2021. szept. 21. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vártam 3 évet, de továbbra sincs önbizalmam.
2021. okt. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!