Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szolitsam meg?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy valacion vagyok es egy lanyba allandoan belebotlok. Valahogy mindig ugy alakul, hogy egymas mellett vagyunk. Ma is raneztem, o is ram. Egybol elkaptam a tekintetem, de lattam a szemem sarkabol hogy utana meg nezett. Hogyan tudnam megszolitani?(furdohelyen vagyok)

2021. aug. 11. 23:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Beülönk majd egy kávézóba, jobban megismerni egymást vagy van kedved sétálni?

Ezeket például!

2021. aug. 11. 23:11
 2/23 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy holnap mar megyunk haza es csak most tudatosult bennem ez az egesz
2021. aug. 11. 23:26
 3/23 anonim ***** válasza:
34%

Hát, ha holnap sikerül összefutni valahogy akkor kérj egy elérhetőséget. Ha nem, akkor tiktokon kezd el keresni. Kicsit béna ötlet, de mostanában beszoktak vállni.

Drukkolok!

2021. aug. 11. 23:29
 4/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy meg a nevet se tudom😅
2021. aug. 11. 23:45
 5/23 anonim válasza:
27%
Ha nem sikerül összefutni, csinálj egy tiktokot, hogy keresed a lányt, aki ekkor és akkor itt és ott volt. Mostanában ezek tényleg beválnak :D
2021. aug. 11. 23:50
 6/23 A kérdező kommentje:
Hat ha a holnap nem jon ossze akkor majd meg irok hogy azt hogy kell. Koszi! De esetleg valaki tudna valami jo otletet mondani hogy holnap hogy kozelitsem meg?😅
2021. aug. 11. 23:52
 7/23 anonim válasza:
90%
Szerintem simán menj oda hozzá és mond el neki ,hogy szimpatikus számodra és ha lenne kedve adja meg neked az elérhetőségét és kezdjetek el beszélgetni :) légy határozott és bátor! Ne halaszd el a lehetőséget ha nézett biztos neki is bejössz!
2021. aug. 12. 05:11
 8/23 anonim ***** válasza:
70%

A tiktokos faszsagot hagyd. Ne legy mar hulye! Keresd meg a lanyt es kerj elerhetoseget tole.

17l

2021. aug. 12. 07:14
 9/23 anonim ***** válasza:
30%

Utolsó!

Miért faszsag?

Ha nem tud találkozni a lánnyal akkor ez is egy opció. Egy utolsó remény.

Nem tudom miért lettünk lepontozva a #5-össel.

Ez egy lehetőség, de előtte mi is azt tanácsoltuk, hogy keresse a szemével, hátha látja és tudnak beszélni.

2021. aug. 12. 08:29
 10/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs batorsagom egy ilyen dologhoz.
2021. aug. 12. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!