Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szólítsam le,miről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsam le,miről beszélgessünk?

Figyelt kérdés

Szoval most lettem 9.-es ugyhogy mondhatni "uj"vagyok.Van egy 10.-es srác aki nagyon bejön de egy szimpla

baratkent is elfogadnam csak hogy legyunk beszelobe.Neki nem hiszem h külösebben bejönnék de szokott szemkontaktusunk lenni néha a folyosón.Le akarom szólítani csak nem tudom hogy mit mondjak neki.Nem akarok túl sablon szövegeket mondani és úgy menni oda hogy "szia,hogy hívnak?".Van valami otlet ?

2020. okt. 15. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

,,Szia, új vagyok az iskolában. Meg tudnád mutatni, merre van a 30-as terem?”

Ha megmutatja (elkísér oda), közben kérdezd meg, hogy milyen az iskola, nehéz-e stb. Ez már jó kiindulási alap lehet egy beszélgetéshez. A többit majd a helyzet adja.

2020. okt. 15. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen jó ötlet amugy,csak pont hogy nem akarok ilyen "sablon szovegeket"
2020. okt. 16. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta jutottál valamire?
2020. okt. 31. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél sablon szöveget, akkor kénytelen vagy az igazsággal eléállítani:

Szia, szimpatikusnak tűnsz, van kedved ismerkedni/elmenni velem valahova suli után?

2020. okt. 31. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!