Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek vele?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek vele? Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Tudom tudom nagyon béna kérdés, lány vagyok és ma voltam egy turkálóban és egyszercsak bejött két fiú, és az egyik nagyon megtetszett. Rám nézett, és ha jól láttam talán még rám is mosolygott. Sajnos nem volt merszem odamenni hozzá, de ha legközelebb látom, szerintetek hogyan próbálkozzak, hogy legyen nála esélyem?

2020. jún. 11. 20:18
 1/2 anonim válasza:
74%
Szia! Szerintem a fiúnak kell kezdeményezni, mert ha akar valamit tőled, hidd el nekem, hogy fog keresni bármi áron. Mondjuk csak simán sétálj el mellette, mosolyogj. Ha ennyit megteszel, lesz következménye, ha szeretne ismerkedni. Saját vélemény, mindenkinek más a véleménye. De drukkolok:)
2020. jún. 11. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a fiúnak kell kezdeményezni"

Elmondom fiúk 50%-a nem igazán mer amin nem is csodálkozom, mivel alapból nem egyszerű és még az elutasításra is nagy az esély ami duplán önbizalomromboló. Szerintem ezek a fiúk szinte bárkivel randiznának azzal aki odamegy hozzájuk. De még én is csak hebegni tudnék maximum annyira meglepődnék és nem hiszem, hogy sok ekkor ember van a világon akinek nemet tudnék mondani, pedig kevés olyan csávóval találkoznál akinek annyi önbizalma van mint nekem :D.

Légy laza és magabiztos csak menj oda (ha egy lány laza meg olyan magabiztos, hogy odamegy az egy hatalmas +), még sokat beszélgetni se kell vele főleg ha a barátjával van aztán kérj el tőle valami elérhetőséget és keresd meg később.

2020. jún. 11. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!