Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szolitsam meg?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy valacion vagyok es egy lanyba allandoan belebotlok. Valahogy mindig ugy alakul, hogy egymas mellett vagyunk. Ma is raneztem, o is ram. Egybol elkaptam a tekintetem, de lattam a szemem sarkabol hogy utana meg nezett. Hogyan tudnam megszolitani?(furdohelyen vagyok)

2021. aug. 11. 23:07
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
91%

Tiktokon csak az ilyen szerencsétlenek, vagy a tini lányok szoktak keresni embereket.

Fiúként illik annyi bátorságot összeszedni, hogy odamenj és megkérdezed a nevét. Vagy ha ez nem megy, vállald a következményt, és ne TikTokon próbáld jóvá tenni.

Én a helyedben “véletlenül” nekimennék, és bocsánatkérés után bedobnék valami hasonlót: “Úristen, ez mekkora véletlen, hogy állandóan egymásba botlunk, ez nem lehet véletlen. Van kedved meginni valamit?”

2021. aug. 12. 08:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Megprobalom!
2021. aug. 12. 09:22
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Amikor találkoztok, mondd neki pl. ezt: "Szia! Olyan gyakran találkoztunk az elmúlt napokban, hogy szimpatikussá váltál a szememben. Van kedved kapcsolatot teremteni velem? Van? Akkor kölcsönösen cserélhetnénk elérhetőséget. Nincs kedved? Nagyon sajnálom, pedig nagyon bíztam. Minden jót!"
2021. aug. 12. 11:05
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Menj mar oda hozza baszki
2021. aug. 12. 11:38
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha megint közel kerültök egymáshoz, menj oda és mondj valami ilyesmit.

"Szia! Tegnap (vagy amikor történt) egymás mellett álltunk és úgy láttam a szemem sarkából, hogy figyeltél. Jól vettem észre?:D"

- Pozitív válasz estén mondhatod neki, hogy te is figyelted őt, de hamarosan mentek haza, ezért szeretnéd elkérni valamelyik elérhetőségét.

- Nemleges válasz esetén pedig mondd neki, hogy "Ohh, bocsi, akkor összekevertelek azzal a másik lánnyal. Még jó, hogy nem téged hívtalak meg arra a fagyira.:D" és odébbállsz. Még az is lehet, hogy utánad szól.

2021. aug. 12. 11:48
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Lehet már késő, DE!

Menj oda hozzá, hidd el nincs veszteni valód!

Ha másnak nem, nekem hidd el legalább. Volt, hogy én sem mertem leszólítani lányt, utána bántam is, de kb.3 hete minden bátorságomat összeszedve odamentem egyhez, hogy elkérjem a nevét, és hála az égnek megadta. Azóta rendszeresen beszélünk, tervek szerint jövő héten tala

Csak bátran, veszteni valód nincs!!

UI: jótanács: ha nevet kérsz el, kérj mellé PONTOS, mondom mégegyszer PONTOS elérhetőséget, ne ezen múljon!

HAJRÁÁÁ!!!

2021. aug. 12. 15:08
 17/23 anonim válasza:
75%
na sikerült?
2021. aug. 12. 22:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Sajnos mar nem talaltam sehol😥
2021. aug. 13. 15:15
 19/23 A kérdező kommentje:
A TikTokos dolog jo lehet?
2021. aug. 13. 15:46
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
A tiktokos dolog gáz. Úgysem fogod megtalálni. Nem voltál képes,hogy odamenj hozzá, vállald. 17l, meginT
2021. aug. 13. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!