Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam lea lány aki tetszik a suliban? Mit mongyak amikor odamegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sulimban van egy lány aki régóta tetszik nekem. Régóta figyelem, de csak mesziről mert mindig a nagyokal van és én félek odamenni. Nem tudom lessz e nálla esélyem. Ha sikerül elhivnom, milyen programmot találjak ki?
Mi van ha a nagyok kinevetnek?
2022. márc. 24. 22:28
1/5 anonim válasza:
őszintén remélem hogy ezt poénnak szántad.
ha pedig nem, nos az esetben ez tökéletes lenne: "szia! ne haragudj, de nem ismersz véletlenül egy jó nyelvtan tanárt a környéken?"
2/5 anonim válasza:
Figyelj, semmi önbizalmad nincs! Előbb rakd rendbe magadat, gyűjts egy kis bátorságot és utána kezdj el ismerkedni.
3/5 anonim válasza:
"Szia! Képzeld, már megvettem a magyar nyelv és helyesírás tankönyveket. Segítenél tanulni?"
5/5 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? hány éves a leányzó és hány évesek a nagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!