Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy fiú, de hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesti Lora kérdése:

Tetszik egy fiú, de hogy szólitsam le? Többi lejjebb

Figyelt kérdés
Koleszos vagyok. És van egy srác, aki ugyanitt az. Egy suliban is járunk. Naponta 3-4x szoktam látni. Tavaly óta bejön, de akkor csak képről láttam. Nem tudom, hogy szólitsam le. Segítsetek
2017. szept. 13. 22:43
 1/3 anonim válasza:

Te sehogy!

A pasinak kell kezdeményezni, te te kezdd meg a lépést!

2017. szept. 13. 22:45
 2/3 anonim válasza:
100%

Miért olyan törényszerű a pasinak leszólítani? Nem 1980ban élünk..

Nyugodtan menj oda hozzá és valamilyen témában kezdj el vele beszélgetni, lehet hogy félénk és nem mer nyitni, akkor aztán lehet várni hogy a pasi kezdeményezzen.. Ha beszélgetsz vele, adsz neki úgymond egy kezdő löketet hogy igenis ha keresi a társaságod nemfogod elküldeni sehova.. Ha nem keres pedig egyértelmű a dolog.. :)

2017. szept. 13. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
ne úgy fogd fel hogy "leszólítani" találj érdekes beszédtémát ha a f a s z á v a l gondolkodik úgy is észre fogod venni
2017. szept. 16. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!