Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most tenni?
Pár éve volt egy lány, aki nagyon tetszett és próbálkoztam is nála, de kaptam egy elég egyértelmű nemet tőle, ami akkor még nem foglalkoztatott, csak elengedtem ezt a dolgot.
Az elmúlt időben viszont egyre sűrűbben jönnek vissza az érzelmeim iránta és az emlékeim. Leginkább úgy tudnám jellemezni ezeket az érzéseket, hogy csalódottság, kétségbeesés és hiányérzet lett urrá rajtam, meg zavarodott lettem és valamilyen szinten haragszom is magamra. Csak a mosolya és a nevetése jár a fejemben egész nap, és teljesen kikészültem egy hónap alatt. Szerintetek mégis mit kellene tennem, hogy ezeket az érzéseket eltűntethessem magamból, és őt elfelejthessem örökre?

Van jó hangnem a visszautasításra? Talán meg kellett volna énekelnie?
Mások még egy kapott pofon után sem adják fel ha szívük választottjáról van szó...

Azért az durva, ilyet alaptalanul nem szokott kijelenteni az ember. Nem lehet, hogy ő már zaklatásnak érzékelte a próbálkozásaidat?
Ha ilyen szinten nem érdekled, akkor el kell fogadni és továbblépni. Törölj ki minden közös fotót, beszélgetést, szakítsd meg vele a kapcsolatot, kerüld el amikor csak lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!