Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmimsincs kérdése:

Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Nemregiben (3napja) megismertem egy csavot, aki 1 evvel fiatalabb nalam. Az ismerkedesunk 1. Napjan elhivott kovetkezo napra setalni. El is mentem, jol mulattunk. Volt egy kis kemia, de nem szerettem volna h legyen. Aztan ramirt kerdezve h lehete valaha koztunk vmi🤷‍♀️

Mondtam neki h nem zarom ki a lehetoseget ennek, de nem akarom biztatni ugym. Se nem false hope-ot adni, aztan meg rammozdul. Lenyeg az h nem szeretnek vele kapcsolatot, csak baratit, o meg sztem ellenkezoleg es nem tudom neki finoman tapintatosan megmondani, h ez nem megy ocsi.

17l

2021. aug. 22. 07:04
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
mi miatt érzed úgy hogy nem menne? nem tetszik, nem szimpi?
2021. aug. 22. 07:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"Mondtam neki h nem zarom ki a lehetoseget ennek, " Hát ez elég nagy hülyeség volt, ha nem akarsz vele párkapcsolatot. Pont az ellenkezőjét kellett volna írni.
2021. aug. 22. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg kommunikálni,azt kellett volna mondanod hogy semmi esélye a kisfiúnak.
2021. aug. 22. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek semmit a szövegből.
2021. aug. 22. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ő többet akar, de te nem, akkor légy egyenes és mondd meg neki őszintén, ez a legtisztább. Ha nem akarsz hamis reményeket kelteni benne, akkor ne mondj neki olyat, hogy nem zárod ki. Gondold végig mit szeretnél, ha nem tudod elképzelni vele zárd le a dolgot.
2021. aug. 22. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon tapintatos voltál, ha benyögted neki, hogy nincs kizárva hogy lehet valami köztetek, közben meg az ég vilagon nem akarsz semmit tőle.. miért nem lehet megmondani őszintén?
2021. aug. 31. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!