Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tul lehet ezen tenni barhogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul lehet ezen tenni barhogy is magam?

Figyelt kérdés
Tobb honapja beszelek egy lannyal, el is jartunk talizni meg minden, egyszeruen tokeletes volt hozzam es vegre a hetvegen megleptuk hogy osszejovunk es egyutt leszunk erre kijelenti h ez a parkapcsolat nem olyan mint amire szamitott, es nem en hibaztam semmit de megis egyszeruen megol ez az erzes h igy erez, es nem lehetek vele, mit tudnek tenni? Mondtam h barmennyi idot adok neki mindenbe benne vagyok csak maradjon...

2022. febr. 10. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Lépj tul rajta
2022. febr. 10. 09:07
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Van olyan, hogy a másik fél nem érez úgy irántad, ezzel nem tudsz mit kezdeni.

"Mondtam h barmennyi idot adok neki mindenbe benne vagyok csak maradjon..."

Ilyet meg tilos mondani. Szépen alárendelted magad neki, a csajoknál nagyon nem jön be az ilyen. Önbizalomhiányosnak, gyengének tűnsz tőle.

2022. febr. 10. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hat nem. Nincs ertelme strategiazni ha az egyik fel mar az elejen nem akar. El kell engedi, el kell felejtened, ami nehez lesz talan. Nem tudsz vele mit kezdeni, erolkodesnek amugy is szar a vege.
2022. febr. 10. 09:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Több hónapnyi ismeretség után is csak ezt mondja, akkor ezt vedd tudomásul.

Hiába karom a karórádat megvenni, ha nem akarod eladni.

2022. febr. 10. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor ebbe mindig bele akar halni az ember, teljesen érthető. Adj magadnak időt.

Ez viszont lehet, hogy egy fontos dolgot jelent veled kapcsolatban: "Mondtam h barmennyi idot adok neki mindenbe benne vagyok csak maradjon..."

Lehet, hogy nem csak ezzel a mondatoddal, hanem eddig is túlságosan alárendelted magad neki, és ez nem tetszett neki. Szóval legyél kicsit függetlenebb tőle és a majdani kiszemeltjeidtől. Valszeg önbizalomhiányod miatt kicsit magad fölé helyezed a lányokat, ezt ne tedd. Egyenrangú vagy velük, önmagadért is lehet szeretni.

49f

2022. febr. 12. 14:21
 6/10 after stroke ***** válasza:
100%
Ne haragudj rá ezért, kérdező. Neked se jön be mindenki egyformán, te sem jössz be mindenkinek. És van úgy, hogy ezt az elején még nem tudja a partner. Akarja, hogy passzoljatok, erőlködik ő is, de egyszerűen nem megy. Ilyenkor tovább kell lépni, és becsülni a csajt, hogy legalább korrekt volt.
2022. febr. 12. 17:43
 7/10 NTBS ***** válasza:
100%
Igen túl fogsz jutni rajta. Jönnek majd lányok és 20 év múlva a neve sem biztos, hogy eszedbe jut, amikor a fiatalkorodról mesélsz a gyerekeidnek.
2022. febr. 12. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Mondja el az okokat!!! De ha ő így érez, akkor csak megjátszotta magát, és talált egy neki jobban tetszőt.Jobb, hogy nem habarodtál bele teljesen.Felejtsd el minél előbb.Ilyenek a nők, sajnos.
2022. febr. 13. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Közben rájött, hogy mégsem. Ennyi idő kellett neki ezek szerint.
2022. máj. 5. 00:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak megijedt attól, hogy komolyra fordultak a dolgok.

Lehet nem úgy kellett volna nekimenni a témának, hogy "leszel a barátnőm?" - ha valóban így volt, hanem egyszerűen lesmárolni.

Fiatal koromban engem is nagyon megijesztett a komolyabb elköteleződés. Lehet izgalmasabb kicsit "kavarni", ha több lesz belőle, az úgyis magától alakul majd.

Minden esetre szerintem jobb, ha most hagyod egy darabig, megvárni hátha keres majd. Ha valóban csak attól ijedt meg, hogy ilyen fordulatot vettek a dolgok, és hirtelen volt neki, akkor előbb-utóbb ismét keresni fog. Ez esetben tudhatod, hogy akkor mégsem ijesztette el végleg annak a gondolata, hogy esetleg több legyen köztetek: tehát lehet benne lenne, csak hirtelen volt az egész.

2022. máj. 5. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!