Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul lehet ezen tenni barhogy is magam?

Van olyan, hogy a másik fél nem érez úgy irántad, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
"Mondtam h barmennyi idot adok neki mindenbe benne vagyok csak maradjon..."
Ilyet meg tilos mondani. Szépen alárendelted magad neki, a csajoknál nagyon nem jön be az ilyen. Önbizalomhiányosnak, gyengének tűnsz tőle.

Több hónapnyi ismeretség után is csak ezt mondja, akkor ezt vedd tudomásul.
Hiába karom a karórádat megvenni, ha nem akarod eladni.

Ilyenkor ebbe mindig bele akar halni az ember, teljesen érthető. Adj magadnak időt.
Ez viszont lehet, hogy egy fontos dolgot jelent veled kapcsolatban: "Mondtam h barmennyi idot adok neki mindenbe benne vagyok csak maradjon..."
Lehet, hogy nem csak ezzel a mondatoddal, hanem eddig is túlságosan alárendelted magad neki, és ez nem tetszett neki. Szóval legyél kicsit függetlenebb tőle és a majdani kiszemeltjeidtől. Valszeg önbizalomhiányod miatt kicsit magad fölé helyezed a lányokat, ezt ne tedd. Egyenrangú vagy velük, önmagadért is lehet szeretni.
49f

Lehet csak megijedt attól, hogy komolyra fordultak a dolgok.
Lehet nem úgy kellett volna nekimenni a témának, hogy "leszel a barátnőm?" - ha valóban így volt, hanem egyszerűen lesmárolni.
Fiatal koromban engem is nagyon megijesztett a komolyabb elköteleződés. Lehet izgalmasabb kicsit "kavarni", ha több lesz belőle, az úgyis magától alakul majd.
Minden esetre szerintem jobb, ha most hagyod egy darabig, megvárni hátha keres majd. Ha valóban csak attól ijedt meg, hogy ilyen fordulatot vettek a dolgok, és hirtelen volt neki, akkor előbb-utóbb ismét keresni fog. Ez esetben tudhatod, hogy akkor mégsem ijesztette el végleg annak a gondolata, hogy esetleg több legyen köztetek: tehát lehet benne lenne, csak hirtelen volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!