Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom ezen tul tenni magam bárhogy probálom. Mit csináljak szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy hónapja vagyunk együtt és előtte fél évig nagyon jó barátok voltunk, neki volt elöttem egy éves kapcsolata és nekem is egy 2 és fél éves. És mindig bennem van az hogy mivan ha még őt szereti de ugy hogy őt akarja helyettem. És pár napja mondta hogy részbe hiányzik de jobb velem sokkal és vele más volt ami normális csak nem tudom elhinni azt hogy tényleg szeret és jobban nint őt és hogy most tényleg engem akar mindenhogyan. És félek attol hogy vissza menne hozzá. Tudom ez hülyeség hogy ilyenen gondolkozom de nagyon rossz tapasztalataim voltak a multban és félek hogy pofára esek2019. jún. 22. 09:00
1/2 zsofimágus válasza:
Hát igen én is átéltem ezt és teljesen megértelek. Azt tudom csak tanácsolni, hogy először is próbálj picit lenyugodni. Szerintem ilyesmi gondolatok minden párkapcsolatban előfordulnak, de ebben nincs más biztosíték, mint hogy bízol a párodban.
2/2 anonim válasza:
Az elején nekem is voltak ilyen gondolataim, bár nekem nem mondta a barátom hogy hiányzik az exe, de szerintem nem is hiányzik neki hála isten.
Ha jobb veled akkor alaptalanok ezek a gondolatok. Miért menne vissza ha veled minden jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!