Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány de ő csak barátként tekint rám, de én többet szeretnék tőle. Ő nem tudja hogy tetszik nekem. Nem akarom hogy ezért rossz irányba forduljon a viszonyunk. Mi a megoldás.2021. márc. 25. 19:40
1/5 anonim 

válasza:

Ha tetszik,mond el neki.
Ne hordozd mert annál rosszabb lesz,átérzem a helyzetedet.
2/5 anonim 

válasza:

El kell neki mondani, aztán vagy igen, vagy nem.
3/5 anonim 

válasza:

Vagy elmondod vagy nem. A következményeket úgyis te viseled.
4/5 anonim 

válasza:

Hát nem tudom. Én itt a lány szerepébe tudom beleélni magam. Én is régóta tetszem az egyik fiú barátomnak és tudok róla, de ezt ő nem tudja. Én kifejezetten nem örülök, amikor bevallják, mert nem szeretnék többet (különben alapból nem barátok lennénk) és így csak kellemetlen lesz és rámehet a barátság. Mindkét félnek nehéz, bárhogy is lesz.
5/5 anonim 

válasza:

Én a 3-as vagyok, én beszélő viszonyban voltam a sráccal, de barátság sem volt köztünk... Elkezdett mindig bámulni, majd csokival és szerelmes levéllel is bombázott... Egy nyelvi csoportban voltunk, minden nap találkoztunk. Gyáva is voltam, illetve nem akartam sem magamat sem őt kellemetlen helyzetbe hozni, ezért inkább letiltottam mindenhonnan. Aztán már azt hittem elfelejtette ezt az egészet és újra ismerősök lettünk, újra beszéltünk... aztán újra jött, hogy kávézzunk, sétáljunk vagy legalább csak fussunk össze. Egy darabig kerestem a kifogást és mindig lemondtam a találkozókat, végülis nagyon hajthatatlannak tűnt, ezért közöltem vele, hogy mi max barátok vagyunk, ennél több sosem lesz... Akkor úgy tűnt érti, de azóta ismét nagyon nyomul és nem veszi a lapot. Szóval figyelj, nem tudom mi a jó megoldás. Ha a lány nem érez irántad semmit, de te igen, nem lesz már ugyan olyan a kapcsolatotok. 3 variáció van, megszűnik a barátság, barátok maradtok, de ez neked és a lánynak sem lesz jó (sok eséllyel, ha nem tudtok ezen ketten átlendülni), vagy minden happy lesz és kiderül, hogy a lány is így érez... De ha eddig nem láttál erre utaló jeleket, nem biztos, hogy happy end lesz a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!