Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg merjem tenni? Fiúk ti mit gondoltok erről?
Van egy srác aki nagyon szimpatikus és szeretnék vele jobban megismerkedni. Egy utcában lakunk, ha összefutunk köszönünk egymásnak, de még sosem beszélgettünk.
Arra gondoltam, hogy ha legközelebb találkozunk, akkor megkérdezném, hogy lenne-e esetleg kedve beszélgetni vagy ismerkedni.
Valahogy így képzeltem el :
Szia, elég szimpi srácnak tűnsz, és arra gondoltam, hogy esetleg nincs-e kedved beszélgetni?... néven találsz meg messengeren, ha gondolod majd írj.
Mit gondoltok jó ez így? Valami tipp vagy tanács? Elsősorban fiúk véleménye érdekel, de lányok válaszai is jöhetnek.
Lányként azt mondom, hogy ha én ilyen bátor lettem volna valaha, ma nem itt tartana az életem. :D
Hajrá, szorítok neked! Aki mer, az nyer!
Én beszarnék örömömben, ugyanis még sosem kezdeményeztek az irányomba :D Főleg ha be is jön az illető.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!