Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyanok a lányok, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyanok a lányok, hogy ha keresed őket, akkor inkább távolságtartóak és tesznek rád, de ha leteszel róluk, akkor ők 'lépnek be az életedbe' valahogy (írnak neked online/odamennek hozzád beszélgetni/stb.)??

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Hát, én lány vagyok, de véletlenül sem ilyen. Talán azért lehet, mert ha nyit felé a fiú, akkor az már "éles", valódi, fél, hogy elront valamit, stb., vgay hogy a fiú csak szórakozik, ezért szárkótott, a másik... A másikról nincs ötletem, tapasztalatom, bocsi.
2022. márc. 16. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Sok lány élvezi ha “kűzdenek értük”.
2022. márc. 16. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nemtől függetlenül ez tényleg így van.

Amikor valaki ott vsn, természetesnek veszed, ha nincs akkor hiányzik

2022. márc. 16. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk is pont ilyenek, hidd el.
2022. márc. 17. 01:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor nem tudom eldönteni, hogy baráti nyomulás vagy többet kéne bele látnom.

Míg ha én kezdeményezek akkor tudom mit szeretnék és nem érzem magam feszélyezve.

Ez nemtől független.

2022. márc. 17. 06:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki érdekel, akkor én szeretem, ha keres és jól is esik.

Csak azzal vagyok távolságtartó, aki egyáltalán nem érdekel.

2022. márc. 17. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pl megijedek, mert lehet túl gyorsan akar megismerni. Na onnantól a srácnak semmi esélye, ha siettet. Viszont, ha meg megunja, hogy kicsit lassabban nyitok, de már elkezdtem érdeklődni felé és otthagy/otthagyna akkor próbálom éreztetni vele, hogy igen is érdekel csak lassú vagyok.

De ez én vagyok, és vannak az olyanok akik csak szórakoznak mások érzelmeivel.

2022. márc. 17. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Én azt nem értem hogy kapcsolatban is amúgy ilyenek, ha leszarod őket megörűlnek (még akkor is ha amúgy amikor mellettük vagy leszarnak)
2022. márc. 17. 13:00
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, mentek is a 'zöld pipák'.

#7 / 12:46 : Tudnál még írni nekem kicsit arról, hogy mit takar számodra a "siettet"?

2022. márc. 17. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok,

Leszögezném, hogy sokan nem hasonló helyzetben vannak, mint én mert engem nagyon sok trauma ért gyerekként.

De én nagyon, nagyon nehezen bízok meg bárkiben is. Persze, ilyen felületes dolgok, kedven szín és ilyenek azok nem ijesztenek meg. Viszont, ha túl gyorsan akar bárki is kapcsolatot velem akkor inkább eltávolodok tőle. Pl. Nagyon gyorsan akar sokat megtudni rólam, ami persze természetes, de én nem tudom ilyen gyorsan leengedni a körém épített falakat. Vagy ha pl. 2 hete chatelünk és minden második nap találkozni akar. Vagy minden órában irogat. De volt olyan is, hogy enyhén ittas állapotban tök jól elbeszélgettünk (ilyenkor jobban megnyílok), majd rá két napra talizni akart, úgy, hogy nagyon keveset beszéltünk előtte és utánna is. Sajnos a srác instant offot kapott mert megijedtem… . Ezért szégyelem is magam (de legalább nem húztam az agyát).

Szóval hasonlókat értettem a siettet alatt. De a legtöbb soha nem fogta fel, hogy nekem ez gyors. Viszont aki ráérzett/ nem hagyta figyelmen kívül a tempóm azzal nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanom (barátilag és párkapcsolatban is)

2022. márc. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!