Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok online ismerkedni?
Olyan ismerkedésre gondolok, amiből komoly kapcsolat lett.
Hogyan indult? Ki írt rá kire? stb.
Már nem emlékszem rá hogy indult... Itt történt... Hogy ki írta ki a kérdést, én vagy ő, már nem emlészem, vagy hogy válaszra reagáltam, vagy ő írt rám... Régen volt... Meg mostanában személyesen ismerkedek...
F
A legkomolyabb online kapcsolatom az volt, mikor egy random válaszom miatt írt rám egy lány. A második az, hogy egy random kérdés miatt írtam egy lánynak.
A harmadik meg az volt, mikor a lány barátnőjét megismertem, aki bemutatott a barátnőjének és vele jöttem össze (Hozzá tenném, hogy ez nem szomorú történet, ugye random megismerkedtem valakivel, beszélgettünk pár órát, majd megállapítottuk, hogy nagyon jól kijövünk. Valamint azt is, hogy hiába jövünk ki jól sok közös nincs bennünk igazából, de attól jó társaság vagyunk egymásnak. Majd mondta, hogy amúgy egy az egyben olyan vagyok, mint az egyik barátnője és ha gondolom.... Lebeszélte a lánnyal is a dolgot, megadta az elérhetőségét és elkezdtünk beszélgetni és vele tényleg nagyon jól kijöttem és tényleg nagyon sok közös dolgunk volt. Persze azért a kis kerítőnőt se hanyagoltuk. :) ).
"Hogyan szoktatok online ismerkedni?
Olyan ismerkedésre gondolok, amiből komoly kapcsolat lett."
Hogy érted azt, hogy komoly?
Ami szerintem komoly, azután már nincs másik, tehát értelmetlen megkérdezni, hogy hogyan "szokott" az illető ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!