Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kreatívtalan szinte az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kreatívtalan szinte az összes fiú?

Figyelt kérdés

Valamiért gyakran megtalálnak instán a fiúk, de szinte kivétel nélkül ugyanazt írják, pedig van köztük pár olyan, aki normálisnak látszik. "Szimpatikus vagy", "tetszel", "ismerkedünk?", 10-ből 9 ezeket írja. Miért kreatívtalan majdnem mindegyik fiú? (Persze tisztelet a kivételnek)

18l

2021. nov. 13. 21:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Mit vársz ? Gyere pattanj be babe a használt béjemvémbe meghívlak egy slangra.
2021. nov. 13. 21:39
 2/30 anonim ***** válasza:
92%

Már nem azért, se aki csak amiatt ismerne meg, mert lát rólad pár képet attól mit vársz??

Valószínű amiatt írnak rád, mert gerincre vágnának és kész.

Én ettől kreatívabb vagyok, de nem is írkálok egyszerű külsőségek miatt. Lehet csini a pofid, ha a belsőd nem szimpi, nekem meg inkább az ami fontos. Ne érts félre, nem tipp volt az előző mondat, hiszen nem ismerlek és ebből tippelni se tudok a személyiségedre.

De tényleg ne olyanoktól várj valami tartalmas dolgot akik úgy ismerkednek, hogy na ezt meghúznám, erre ráírok, meg erre is, erre is, erre is, erre is.... Erre nem, na jó mégis...

2021. nov. 13. 21:47
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
De ha 10-ből 9 ezt írja, akkor ott az az 1. Ha nem jön be, várj a bejövőre.
2021. nov. 13. 22:25
 4/30 anonim ***** válasza:
46%
Te csak egésznap csak instán élsz? Akkor eléggé bezombultál. Ahogy öreg apám mondja. Dobd a lefolyóba a telefont azt minden gondod megvan oldva.
2021. nov. 13. 22:36
 5/30 anonim ***** válasza:
72%

Most őszintén, az instán milyen mély tartalmú üzeneteket vársz?

Eskü itt gyakorin bensőségesebb beszélgetéseket szoktam folytatni, mint ott vagy tinderen...

28/F

2021. nov. 13. 22:44
 6/30 anonim ***** válasza:
47%
Miért telhetetlenek a lányok? Kérdezhetném ezt is. Nem elég a kezdeményezés? Úgy hogy egyenjogúság van? Ami azt jelenti hogy nyugodtan kezdeményezhet te is.
2021. nov. 13. 22:50
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Mit kéne írniuk? Mi számít neked kreatívnak?
2021. nov. 13. 23:53
 8/30 anonim ***** válasza:
16%
Ez a lány, aki e kérdés kiírta (nem itt, hanem oldal tetején :D ) olyan szép, hogy ha most a Tinderen lennék, akkor jobbra húznám. De mivel most a gyakorin vagyunk, így csak meghúznám, mert itt minden nőt csak (dugni érdemes) de a valóságban, elszégyelném magam szépszégében, talán még belé is pirulnék. De ha már megvolt, szépségétől ódákat zengenék bele a nagyvilágba. És csak utána kérdezném meg a neved, miután feeséfük kérnélek, és te nemet mondanál, mert előtte sosem mondtam, hogy “Teccöl”. Nah jó, én nem is mondanám szépeket, inkább csúnyákazt, meg huzogaznám a hajad, mert a szép szavak neked már mit sem érnek, talán az udvarlásra is csak a lelked mé(ly)me vágyik, de ha nem kapnád meg sóvárodnál... vagy valami ilyesmi...
2021. nov. 14. 00:29
 9/30 anonim ***** válasza:
92%

Miért mit vársz? Személyre szóló verset, vagy mit?

Ismeretlenek vagytok egymás számára. Max megnéztél róla pár képet, esetleg kikövetkeztetsz valamit. Még annyi kiinduló alap sincs, mint élőben. Valahogy el kell kezdeni a beszélgetést, nyiss a másik felé. Aztán majd alakul valamiképp a beszélgetés. De meg kell találni a közös alapot, témát. Hiába talál valaki valami "kreatívat" ki, ha a másik számára nem tetszik. Lehet nálad épp igen, de lehet ritka kivételnek számítasz. Ha már itt tartunk, te hogyan írnál rá egy ismeretlen fiúra? Szerintem azért annyira nem kéne meglepőnek lennie lassan 2022-ben ennek sem. Mi lenne az a kreatív dolog?

Amúgy elmondanám, hogy a legtöbb fiú fél. Én is és több haverom is. Ha egy csajra kell írni, ismeretlenül, aki tetszik, rendkívül nehéz. Lehet poénkodni, hülyéskedni, kupaktanácsot tartani, hogy mi lenne az ideális szöveg, amit nem tart a másik fél se soknak, rossznak, vagy túlságosan cringenek, de a vége általában egy egyszerűbb dolog lesz. Sok esetben nincs értelme a túlzott kreativitásnak sem, mert egyből visszautasíthatják és a belefektetet idő is kárba vész. Úgy gondolom, ha neked tetszik és mivel a fiú kezdeményezett, jó eséllyel te is neki, akkor már csak meg kéne valahogy ismerni egymást. Lehet a fiú is kreatív attól, mert egy egyszerű szöveggel indított. Legalább nem nyomul túlságosan, vagy küld a farkáról egy képet...

2021. nov. 14. 00:49
 10/30 anonim ***** válasza:
84%

Mélyen egyetértek a kilences válaszolóval.

A fiúk is félnek, pl a visszautasítástól.

Egy egy ilyen kiírt kérdés után már azon se csodálkoznék, hogy egy egyszerű “Szia!” is ne rendívüli teljesítménynek minősüljön... Kicsit jobban is becsülhetnéd a fiúkat, főleg ha egyszer már rád írnak, megtisztelnek bizalmukkal...

28/F

2021. nov. 14. 00:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!