Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kreatívtalan szinte az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kreatívtalan szinte az összes fiú?

Figyelt kérdés

Valamiért gyakran megtalálnak instán a fiúk, de szinte kivétel nélkül ugyanazt írják, pedig van köztük pár olyan, aki normálisnak látszik. "Szimpatikus vagy", "tetszel", "ismerkedünk?", 10-ből 9 ezeket írja. Miért kreatívtalan majdnem mindegyik fiú? (Persze tisztelet a kivételnek)

18l

2021. nov. 13. 21:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18%

Nyilván interneten fogod a belsőt megismerni, főleg az első üzenetben.

Eleve ha annyira fontos a belső, akkor biztos hogy jó helyen "ismerkedsz"?

Milyen képeid vannak egyáltalán instán?

2021. nov. 14. 11:52
 22/30 anonim ***** válasza:
82%
21 Borzasztó szánalmas amit csinálsz, írj rá és kérd el a nevét...
2021. nov. 14. 11:53
 23/30 anonim ***** válasza:
53%
Felszedlek, mint a virágot egy lánynak az út széléről, séta közben!❤️😂
2021. nov. 14. 13:26
 24/30 anonim ***** válasza:
28%
23-as: Nem látom értelmét privátban ráírni a kérdezőre... Látod hogy végzi a legtöbb srác nála... Ha neki is van kedve, és megadja az elérhetőségét, az oké, és talán nekem is lesz kedvem kreatívkodni. De nem is erről szólt amit írtam, hogy majd én felszedem, meghódítom a kérdezőt... Csak arra voltam kíváncsi, hogy egyáltalán lehetséges e?
2021. nov. 14. 13:48
 25/30 anonim ***** válasza:
4%
Te is jó nagy nagyzoló vagy!😂
2021. nov. 14. 14:47
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Szegény fiúk biztos félnek egy random csajra ráírni jajj.Olyan embernél akivel egy közös ismerős nagyon gáz beégni ugye😂😂😂😂😂
2021. nov. 14. 17:35
 27/30 anonim ***** válasza:
12%
He 26-os, én rád írnak azt holnap kefélnénk is. De csak, ha jó csaj vagy! Na csapasd a Faced!
2021. nov. 14. 19:23
 28/30 anonim ***** válasza:
60%
😂😂
2021. nov. 14. 19:23
 29/30 anonim ***** válasza:
55%
Mégis mit írjon, aki ismerkedni akar, ha nem ezt?? Meg milyen szó az, hogy kreatívtalan?...
2021. nov. 14. 21:15
 30/30 anonim ***** válasza:
65%

Sokszor megkaptam én is, hogy:

-személytelen volt a levelem

-nem volt egyedileg neki célzott

-nem volt kreatív

Közben a korán kívül és, hogy iszik és dohányzik, valamint a bemutatkozó szövegen kívül "Ismerj meg!" nem volt más megadva.

"Kedves XX.......a!

Kihívás elfogadva :)

Első lépésként kezdhetnénk egy képmegosztással, majd fojtathatjuk videocseteléssel link: ......."

---

Erre jött egy olyan válasz, hogy:

"Bár személytelen és lapos volt a nyitásod, de azért átküldöm az árlistát."

---

válaszom: "Köszi, kihagyom!"

---

válasza: "Biztos köcsög vagy!"

2021. nov. 26. 09:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!