Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kreatívtalan szinte az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kreatívtalan szinte az összes fiú?

Figyelt kérdés

Valamiért gyakran megtalálnak instán a fiúk, de szinte kivétel nélkül ugyanazt írják, pedig van köztük pár olyan, aki normálisnak látszik. "Szimpatikus vagy", "tetszel", "ismerkedünk?", 10-ből 9 ezeket írja. Miért kreatívtalan majdnem mindegyik fiú? (Persze tisztelet a kivételnek)

18l

2021. nov. 13. 21:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem miért kell leszólni a kérdezőt. Érdekes nekem fiúként sikerül ezek nélkül beszélgetést kezdenem. Nem egyszer van olyan ,hogy az első beszélgetés hajnalokig tart. Az meg ,hogy mit vàr jó nagy baromság. Ha nektek írna hetente 5 pasi ugyanazzal a szöveggel nektek se lenne ekkora a szátok.
2021. nov. 14. 01:20
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Ja ,az meg ,hogy ráírnak valóban nagyon nagy dolog🤙🏻
2021. nov. 14. 01:22
 13/30 anonim ***** válasza:
60%

nem őket védem, de ha napi 100 ilyen üzit irnál random buta lányoknak neked lenne kedved v erőd több kreativitást belefektetni?

btw te talán kreatívabb vagy náluk? vagy csak várod h szorakoztassanak ezek a nagyon szürke és unlamas képzeletszegény/unkreatív srácik?

2021. nov. 14. 02:58
 14/30 A kérdező kommentje:
"Miért mit vársz? Személyre szóló verset, vagy mit?" Nem személyre szóló verset várok, csak egy üzit, amit 100%-ban nekem írtak. A kreativitást teljes mértékben mellőző, sablonos üzenetekről mindig az jut eszembe, hogy ez tuti a Ctrl+C Ctrl+V parancs segítségével érkezett el hozzám, és hogy ezt előttem már sok más lánynak is leírták. Nem hiszem, hogy nagy áldozat lenne egy srácnak 2 perc alatt körülnéznie az instámon. Elvégre engem akar megismerni, nem?
2021. nov. 14. 08:52
 15/30 A kérdező kommentje:

#9, #10

Sok fiú fél, ezt értem és tudom. De ez miért zárja ki azt, hogy kreatívak legyenek?

2021. nov. 14. 08:54
 16/30 anonim ***** válasza:
70%

Nem hallottál még olyanról, hogy a félelem megbénít? Gondolom ez a kreativitásikra is hatással van.

De abban is van igazság, amit te írsz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy aki téged le vesz a lábadról mindenképp eg kreatív nyitással kell indítania, mert a többit már észre sem veszed. Nem tudom, hogy milyen futószalagon gyártott fiúk szoktak betalálni téged... , de kíváncsi lettem. Megosztanád itt, vagy privátban az instádat? Kiváncsi lettem, hogy mit lehetne belőle összehozni...

2021. nov. 14. 11:35
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy neked mi jut az eszedbe az lényegtelen, nem tükrözi a valóságot.

Egyébként a lányok nagy részének ugyan olyan a haja vagy stílusa, azzal is lehet sablon üzenetet küldeni... Sőt ha a nevével írsz rá, akkor is.

Szimpla kifogás. Valamint valljuk be, ha annyira bejön a pali neked, akkor még egy tűzre is válaszolsz.:')

Nem normális hogy elsőre valami csodát vársz... Örülj hogy rádírtak.

2021. nov. 14. 11:39
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 Mit lehetne belőle összehozni? What? Mit tudnál kezdeni az instámmal, ha csak én látom az üzeneteket? Tudok konkrétan idézni az üzenetekből, de megadni nem fogok semmit sem.
2021. nov. 14. 11:40
 19/30 A kérdező kommentje:

"Valamint valljuk be, ha annyira bejön a pali neked, akkor még egy tűzre is válaszolsz.:')"

Tévedésben vagy. Nekem fontos a belső, ami az első üzenetekben is megnyilvánul. Hogy várjak el bármit is a jövőben egy sráctól, ha már az elején látszik, hogy nincs belül semmi?

2021. nov. 14. 11:48
 20/30 anonim ***** válasza:
59%
17-es vagyok. Bocsi félreérthetőre sikereset az üzenetem. Az instádon megosztott dolgokra lettem kiváncsi, amiből ihletet kellene meríteni. Kíváncsi lettem, hogy milyen kreatív nyitó üzenetet tudnék belőle összehozni. :D
2021. nov. 14. 11:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!