Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kreatívtalan szinte az összes fiú?
Valamiért gyakran megtalálnak instán a fiúk, de szinte kivétel nélkül ugyanazt írják, pedig van köztük pár olyan, aki normálisnak látszik. "Szimpatikus vagy", "tetszel", "ismerkedünk?", 10-ből 9 ezeket írja. Miért kreatívtalan majdnem mindegyik fiú? (Persze tisztelet a kivételnek)
18l
nem őket védem, de ha napi 100 ilyen üzit irnál random buta lányoknak neked lenne kedved v erőd több kreativitást belefektetni?
btw te talán kreatívabb vagy náluk? vagy csak várod h szorakoztassanak ezek a nagyon szürke és unlamas képzeletszegény/unkreatív srácik?
#9, #10
Sok fiú fél, ezt értem és tudom. De ez miért zárja ki azt, hogy kreatívak legyenek?
Nem hallottál még olyanról, hogy a félelem megbénít? Gondolom ez a kreativitásikra is hatással van.
De abban is van igazság, amit te írsz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy aki téged le vesz a lábadról mindenképp eg kreatív nyitással kell indítania, mert a többit már észre sem veszed. Nem tudom, hogy milyen futószalagon gyártott fiúk szoktak betalálni téged... , de kíváncsi lettem. Megosztanád itt, vagy privátban az instádat? Kiváncsi lettem, hogy mit lehetne belőle összehozni...
Az hogy neked mi jut az eszedbe az lényegtelen, nem tükrözi a valóságot.
Egyébként a lányok nagy részének ugyan olyan a haja vagy stílusa, azzal is lehet sablon üzenetet küldeni... Sőt ha a nevével írsz rá, akkor is.
Szimpla kifogás. Valamint valljuk be, ha annyira bejön a pali neked, akkor még egy tűzre is válaszolsz.:')
Nem normális hogy elsőre valami csodát vársz... Örülj hogy rádírtak.
"Valamint valljuk be, ha annyira bejön a pali neked, akkor még egy tűzre is válaszolsz.:')"
Tévedésben vagy. Nekem fontos a belső, ami az első üzenetekben is megnyilvánul. Hogy várjak el bármit is a jövőben egy sráctól, ha már az elején látszik, hogy nincs belül semmi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!