Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Került már valamelyikőtök (nagy) bajba netes ismerkedés során?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 21:12
1/15 Smelly_Trash válasza:
Én személyszerint nem, de ezeknél nagyon vigyázni kell, hogy ne kerülj bajba. Ha meg már megtörtént, és tényleg nagy a baj, akkor valakinek el kell mondani minél hamarabb.
2/15 anonim válasza:
Öhm... Mit értesz nagy baj alatt. Sült már el rosszul netes ismerkedés, kétszer is, ami éppen elég volt ahhoz, hogy ne nagyon próbálkozzak többször neten, de nem tudom pontosan, mire gondolsz
3/15 A kérdező kommentje:
#2 Pl.: arra, hogy neten oké volt minden, de élőben valami gond volt a másikkal.
2022. márc. 7. 21:36
4/15 Lazy Lover válasza:
Igen élőben nagyon ronda volt a képeit agyon filterezte
5/15 anonim válasza:
2-es, attól, hogy bele futottál két vadbaromba, még nem kellene az egész világot elítélned, ahogy Te rendes emberként a neten vagy, lehetnek itt más rendes emberek is... Utcai ismerkedéssel is ÉPÚGY lehet bajba kerülni meg diszkóban meg suliban meg munkahelyen. SŐT... Sokkal inkább... Interneten meg okosnak kell próbálni lenni. A patkánygyerekeket én is le szoktam itt állítani.
6/15 anonim válasza:
"arra, hogy neten oké volt minden, de élőben valami gond volt a másikkal."
Ez nagy baj?
Nagy baj az, ha felelőtlenül nudeot küldesz neki, ő meg poénból szétküldi.
Vagy ha elárulod neki hogy van 1 kg kokain othon, ő meg rádhívja a zsarukat.
Minden más csak apróság :D
7/15 anonim válasza:
#5 Nem ítélem el az egész világot, egyszerűen csak a netes ismerkedés nem nekem való. Eleve a frász jön rám, ha csetelni kell valakivel, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy maradok az élő ismerkedésnél. Nem ítélek el ettől még én senkit. :D
8/15 anonim válasza:
Én nem, mondjuk olyan volt hogy egy munkatársam meglátott badoon és küldött egy f4sz képet messengeren. Screenshotoltam, facebookon posztoltam az oldalára este, hogy későn vegye észre. Privátban elküldtem a nejének és a gyerekeinek is. Nem jött be dolgozni többet,legalábbis én nem láttam.
Egy barátnőm naívan megengedte hogy haza kísérje a pasi randi után, és utána nem tudta levakarni. Rendőrt kellett hívnia többször, mert beugrált a kerítésén, és be akart törni hozzá.
9/15 anonim válasza:
#8-as, lehet tudni, hogy mit dolgozol? :D mert annyira szürreális az egész és annyira zseniálisan lett elintézve, hogy nem hagy nyugodni, hogy milyen munkahelyen/munkakörben küld egy családos ember dickpicket a kollégájának 😂 köszi
10/15 anonim válasza:
Igen sajnos. Mikor meglátam életbe azt hittem el hányom magam. Most senkit nem akarok megsérteni de egyáltalán nem úgy nézett ki mint a képen ja és még ő mondta hogy jobban néz ki életben mint a képen na jó mondom hagyjuk inkább.. Ekkor mondtam sosem ismerkedek többé neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!