Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a fiúkkal?
Kifejtem bővebben a problémát.
Szóval, arról szól ez a kérdésem, hogy hol rontom el a dolgokat a fiúknál, miért nem jön össze nekem sosem semmi senkivel.
19 éves lány vagyok, és még eddig nem volt semmilyen kapcsolatom. Rengeteg fiú próbálkozik be nálam és nagyon sok fiúval próbálkoztam már, de mindig csak ilyen alakuló volt eddig. Valahogy sosem jön össze belőle kapcsolat, valamiért mindig abbamarad minden fiúval a dolog.
Amit tudni kell rólam, hogy az élet minden területén válogatós, meggondolt vagyok, nem mindegy ki az a személy akit közel engednék magamhoz, minden szempontból. De valójában szerintem mindenki így van ezzel valamilyen szinten. Csakazért meg nyilván nem jössz össze senkivel, csak hogy valakid legyen neked is. (Sok az ilyen divatkapcsolat ami csak látszólagos felvágás de én nem szeretnék ebbe esni). Szerintem velem semmi baj nincs, mert ahogy másokhoz meg minden dologhoz állok, magammal szemben is maximalista vagyok mindig a tökéleteset szeretném elérni és a legjobbat kihozni magamból, ami magamra nézve sikerül is. Külsőleg is rendben vagyok, szőke haj szürkéskék szem, 168 magas és vékony formás alak, edzek is teszek a külsőmért. Stílusosan öltözök. Belsőleg is minden okés, tudom magamról hogy én tényleg egy normális lány vagyok. Szerintem így nehezebb is ugyanígy normális fiút találni, mert ésszerű reális meglátásaim és elveim vannak, felismered ki a normális és ki nem, nem tudnak átvágni így nem mész bele rossz dolgokba, eleve nem futsz rossz emberekbe. Tudom magamról hogy értékes jellemem van, különleges egyéniség vagyok nem olyan mint a többi. Velem nagyon jó lenne kapcsolatban lenni ebben biztos vagyok, mert normálisan és logikusan állok hozzá mindenhez. Rögtön meglátom ha valami nem okés és inkább hagyni kell a dolgot, ha az én értékrendembe nem fér bele.
Ez így lehet szép és jó, de ezek ellenére én eléggé önbizalomhiányos vagyok. Hiába tudom hogy mennyit érek és nincs velem semmi baj, nem vagyok képes elhinni magamról hogy jó vagyok, mondhatni alulértékelem magam nagyon a viselkedésemmel és kisugárzásommal. Feszélyezve érzem magam, sokszor nem tudom magam jól érezni a bőrömben, elengedni magam. Nem vagyok szégyenlős, tudok egész laza lenni meg minden, de alapjáraton nem vagyok nagyon megelégedve magammal és ez látszik is rajtam. Szerintem talán ezzel ijeszthetem el a fiúkat. Most hiába vonzó, normális egy nő, ha feszélyezett és nincs nyitott pozitív kisugárzása, az úgy nem jól hat, taszító lehet. Egy kevésbé dekoratív nő pedig hiába nincs jó adottságokkal ellátva, ha kívülről látszik rajta a nyitottság és önbizalom, jobban felfigyelnek rá és felkeltik az érdeklődését a fiúknak, ez egy tény. Sajnos így van. Nem tudom ki hogy látja amúgy, de úgy veszem észre hogy mindig az olyanok teszik magukat akiknek semmire nem lehetne vagyis konkrétan a semmire nagyképűek nincs bennük semmi jó dolog semmi érték, AKIKNEK meg tényleg lehetne mert rengeteg pozitív tulajdonságaik vannak külsőleg is full meg normális is büszke lehet az elért dolgaira az életében, na az olyanok meg semmi, egyáltalán nem nagyképűek vagy még ők érzik magukat kellemetlenül, vagy kevesebbnek. Pedig a nagyképű büszke emberek semmivel nem többek náluk, sőt. Próbálkozok javítani a kisugárzásomon de nem nagyon megy..
Áttérve a fiúkra, nekem tényleg nem jönnek össze a dolgok valahogy nincs velük szerencsém. Az elején mindig nagyon megfogom őket és akarják a dolgot, minden egyértelműnek látszik, de aztán csak úgy abbamarad az egész és lelépnek. Annyira idegesít már ez. Hosszútávon nem tudom őket lekötni, vagy elnyerni a szívüket meg úgy rendesen a figyelmüket. Nem tudom miért lehet ez, mindig keresem erre a választ de őszintén nem vágom hogy mi van, mi hiányzik még belőlem. Pedig érdekes is vagyok, különleges a többi lánytól, mindent lehet velem beszélgetéstől kezdve bárhogy jól érzi magát velem az ember. De valami lehet riasztó bennem, nem tudok rájönni. Az is probléma még ilyen téren, hogy szinte mindegyik fiú egyből meg akar kapni (arra megy), rögtön az elején olyan szándékaik vannak, jönnek a kétértelmű megnyilvánulásaik, olcsó szövegeik, mintha természetes lenne hogy egyből le kell feküdnünk. De én nagyon nem vagyok ilyen, és pedig tényleg nem is adok egyáltalán olyan értelmű jeleket (inkább direkt figyelek rá hogy elkerüljük a félreértéseket, véletlen se tűnjek olyan típusú lánynak, nem is mondok olyanokat meg semmi). De akkor is arra mennek ezek a fiúk. És olyankor sosem tudom eldönteni, hogy most én olyannak látszom eleve külsőleg hogy olyannak néznek, vagy csak alapból ők olyanok és azt hiszik nálam is biztos nyerő lehet ez, benne leszek. Tisztában vagyok vele hogy már a legtöbb lány nagyon könnyen kapható egyből adja magát és ki is nyilvánítják, aztán ehhez már biztos hozzá vannak szokva a fiúk, így azt hiszik minden lány olyan. De hát nagyon nem, én ilyen elérhetetlenebb vagyok és szerintem ez a jó. Ha én fiú lennék biztos az ilyen lányok vonzanának, a könnyen kapható kateg nem érdekelne, akármennyire kényelmes is. Szerintem jobb ha egy lányért inkább tesznek, és ha úgy alakul hogy minden jó akkor nyilván lesz értelme az egésznek, komolyabb szinteket lépni. Azt amúgy tapasztalom is magamon hogy az olyan lányoknál én sokkal jobban megfogom őket jobban felfigyelnek a személyemre így, mert ez tetszik nekik, de aztán gondolom belefarádnak ebbe hogy lassabban lehet haladni velem és nem adom magam rögtön. A legtöbb fiúnak valami lazább dolog kell, az meg nem én leszek. De az is lehet hogy azt gondolják csak játszok velük, húzom az agyukat, ez meg nem esik jól az egójuknak és ezért inkább az olyan lányokat keresik akikért semmit nem kell tenni mert adja magát a dolog és jó csávónak érezheti magát teljesen. Így belegondolva, ez a leglogikusabb magyarázat erre😅 Lehet tényleg ez van velem.
De nagyon belefáradtam már hogy hiába alakulnak jól a dolgok az elején, beszélgetünk találkozgatunk, úgy érzem végre lesz valami komoly kapcsolat belőle, egyszercsak annyiba marad. Én ezt nem értem, olyankor nagyon rosszul esik.
Légyszíves írjátok le a véleményeteket, segítsetek mert egyedül vagyok az ilyen gondolataimmal.
Köszi ha elolvastad és írsz
Egyébként miért lesz valaki attól gyökér, hogy simp és egyáltalán miért vagyok simp?
Azért, mert beszélgetni akarok vele?
#4 vagyok
Pár embernek át kellene gondolnia mit is jelent valójában a beképzeltség… De segítek. Annyit jelent, hogy többet képzel magáról mint amilyen valójában. Felnagyítja, torzítja a tulajdonságait amivel nem is rendelkezik, sokat gondol magáról. De ebben a kiírásban szó sincs beképzeltségről egyáltalán. Ez csak egy egészséges önismeret ha tisztában van a saját a jellemvonásaival értékeivel. Onnan is látszik, hogy alátudja azokat támasztani, nem a levegőbe beszél és állít olyanokat magáról ami ne lenne valós. Tudja mik a külső belső értékei szándékai, szépen ésszerűen alá is támasztja őket hogy miért is. Logikus összefüggő mondanivalója van a kérdezőnek. Ennek köze sincs a nagyképűséghez, maga is elmondta de látszik is ha valaki normálisan megérti a szövegét. Nincs benne ellentmondás vagy megjátszás, sem kompenzálás. Annak ellenére is lehet valakinek önbizalomhiánya hogy van kellő önismerete, hogyha tényleg a viselkedésén a kisugárzásán látszik is. Ezek az emberek hiába mondják hogy nagyképű beképzelt egós, nem az. Attól hogy nekik ez szúrja a szemét vagy egyszerűen csak ezt látták bele a dologba, valakinek ez pont hogy tetszhet. Szerintem sok srácnak bejönne ez akik komolyabban állnak hozzá a dolgokhoz. Ez önmagában is egy nagyon nagy érték, hogy ismeri az előnyeit de mégis kritikus már-már túlságosan és az kihat a kisugárzására is, tehát mégsem nagyképű. Szerintem ez nagyon sokat ér a mai világban. Ha valakinek vannak szép tulajdonságai adottságai azt ismerje is el magában, mert ha ő maga nem ismeri fel akkor senki más nem fogja helyette. Fontos az önismeret. Szóval a beképzeltség teljesen más ettől. Szerintem ez így tiszta.
Válogatós? Igazából ki nem az, őszintén :D Nyilván megválogatja az ember hogy kivel kerül közelebb, kit választ, kibe lesz szerelmes. Szimpátia, vonzalom, megértés, közös dolgok stílus, egy hullámhossz, jellemvonások, érdeklődés, minden meg kell hogy legyen, ha egy igaz őszinte kapcsolatot szeretnél. Ezek hiányában nem fog menni. Bizonyára nem találta még meg ezt az embert. Sokan vannak így ezzel. Vagy nektek tökmindegy ki az, akivel összejöttök? Nem hiszem. Ezek nélkül nincs értelme semminek.
Az tökéletesen igaz hogy a legtöbb korodbeli fiú csak szexre megy elsősorban. Így ha nem látják azt rajtad hogy téged is sikerülne átejteni, látják hogy veled nem érhetik el mert rafináltabb normálisabb vagy, akkor mennek is tovább a kőnnyűvérű lányokra. Ott tényleg semmit nem kell tenni mert ők felkínálják nekik magukat, a fiúknak meg semmi dolguk nincs nem kell semmit küzdeni. Kényelmes egyszerű laza választás. Igazából ez lehet a gond, nagyon ritka aki nem erre megy. De ha nem ez lenne a baj, akkorsem garancia hogy valami más probléma vagy ellenvetés ne lenne amitől kizárható a kapcsolat.
Nem veled van a baj, ne foglalkozz ezekkel a válaszokkal. Alaptalanul állítják hogy beképzelt vagy. Ezt a megjátszást, átlátszóságot, kompenzálást meg nem is értem hogy jöhetett fel. Nem akarsz te másnak látszani mint amilyen vagy. Minek játszanád meg magad? Semmi értelme nem lenne, te egy őszinte kapcsolatot szeretnél, a részedről ez biztos megvan. A válaszolók nagyrésze sem ismer téged, tehát így látatlanban nem tudhatják ennyiből hogy milyen vagy, alaptalan ez az egész hogy “nem vagy olyan amit elmondasz csak olyannak szeretnél látszani”.
Tényleg egy értelmes lánynak tűnsz, 100% hogy sikerülni fog valakivel előbb utóbb egy hozzád hasonló fiúval akivel minden működni fog.
Látom az újabb hosszú válasszal bizonyítottad is az elmebajodat. Nem tudtad elviselni azt hogy nyíltan megmondták mások a rólad alkotott véleményüket, így írtál magadnak egy hosszú választ is.
Sosem lesz normális kapcsolatod, mert azon felül amit itt többen leírtak még manipulatív is vagy.
Tudod miken buktál le. Mintha ismerne aki ír. Nyilván mert te magad vagy. És még buta is vagy, mert leírod hogy aki rosszat írt rólad az nem ismer téged. Persze ez a hosszú válaszoló ismer téged, hiszen folytatja a kiírásban szereplő önfényezéseket, mint rafináltabb vagy, normálisabb vagy.
Nagyon gáz vagy :)
Először is köszönöm a válaszokat van néhány olyan köztük, ami jól esett és tudok vele azonosulni.
De akik szerint nagyképű, egosita vagyok, nem értem hogy jöhetett le. Mondhatnak rólam bármit, de beképzelt semennyire nem vagyok. Azzal hogy leírtam a dolgaim, csak körülményeket fejeztem ki ami fontos lehet a helyzetem megértésében. Ennyi az egész, nem fényezni akartam magam meg szerintem ebben semmi extra nincs. Nem mondtam túlzó dolgokat ami nem illene rám. De ezt ti biztos látjátok tudjátok ki vagyok közel álltok hozzám😅
Egészen eddig nem reagáltam semmire meg se néztem mi van itt. Ezzel a hosszabb válaszolóval a végén, tényleg tudtam azonosulni, úgy érzem neki átjött az üzenetem. Tudom már ki írta, mert ő privátban is írt egy üzenetet ezzel kapcsolatban. Privátban azért jóval lényegesebb üzeneteket kaptam mint itt a válaszban, nekem a lényeg az volt hogy megértsenek. De látom tényleg vannak rosszindulatú emberek akik mindent megragadnak hogy ócsárolni tudják a másikat, még a legártatlanabb mondanivalót is.
Visszatérve erre a hosszú válaszra, azt először én sem értettem hogy a válaszolók nagyrésze sem ismer engem. Innen eleve senki nem ismer, kisrésze sem. De ez lehet csak egy félreírási hiba volt, nem kell egyből a rosszat látni mindenbe is. A rosszindulatú személyeskedő válaszolókra értette leginkább, gondolom én. De akkor már egyből én írhattam magamnak, nem?😂 Meg elmebaj, jézusom. De megvagytok keseredve. Pont azzal foglalkozok hogy saját magamnak írjak válaszokat. Nem tudom hogy fordulhat meg ilyen valaki fejében. Most miért válaszolnék magamnak ide😅 Én nem akarok innen senkinek megfelelni, semmi látszólagos képet mutatni.
Azért mert írt valaki egy empatikus hosszabb választ hogy segítsen átlátni a problémát, egyből be kell támadni, nehogy már lenyomjon titeket. Engem meg eleve betámadtok, de nem veszem fel egyáltalán, tudom hogy messze áll ez tőlem amiket megfogalmaztak. Privátban tényleg vannak normális válaszok és mindenki mondta hogy ,nem vagy beképzelt hiába írták többen is. De az ilyeneket nem is kell felvenni, úgy sokkal könnyebb az ember élete,.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!