Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elérhetetlen, zárkózott emberek azt hiszik, hogy őket senki sem tudná szeretni?
Szerintem egy ilyen ember nem minden esetben azért nem akar összejönni bárkivel is mert beképzelt vagy egoista. Lehet hogy csak úgy gondolja hogy ő nem tetszhetne senkinek sem.
Szerintetek ez mennyire gyakori hogy valaki ezért válik szorongóvá szociális helyzetekben, illetve ezért nem volt barátnője/barátja sohasem, mert elkönyvelte magát esélytelennek, holott simán tudna érvényesülni ismerkedés terén.
ez szerintem nem igaz, én pl. párnak nem egy olyan lányt választanék. Hamarabb lennék egy olyannal, akinek még barátai sincsenek, de én ott lennék neki. :)
Amúgy szerintem egy visszahúzódó lány aranyos, ismerek egyet, szinte sikerült változtatnom rajta picit, hogy nyerjen egy kis önbizalmat. Inkább lennék vele, mert tudnám, hogy benne meg lehet bízni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!