Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Badoon tényleg ennyire nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Badoon tényleg ennyire nem vevő senki az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

A covid miatt felregisztráltam, de minden lány csak egyszavas választ ad!Sokszor nem is válaszolnak, de akkor miért húzott jobbra?Nem vagyok csúnya meg jól tartom magamat, itthon edzek+ foci edzésre járok.Mondjuk elég nagy igényeket is sorolnak fel a bemutatkozás szövegben, úgy hogy ők kb semmit nem adnak vissza szerintem, azért mert van egy seb a lábuk között azért még nem kéne gold diggernek lenni...

21/F

2021. ápr. 18. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Áhh ugyanez van velem is haver.

20F

2021. ápr. 18. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Én csak egy barátnőmmel kapcsolatban tudok írni: a mostani párját ott ismerte meg, rengeteg embert húzott jobbra, azt is, akit kis gondolkodás után törölt is, hátha valakivel sikerül a mizu?-nál tovább jutni, de sokan csak egyéjszakásokat akartak.

Akiről póló nélküli kép volt, vagy valami olyan, amit ő "túl fuckboy"-nak minősített, azt törölte is.

Végül két sráccal alakult neki egy év alatt valami, de egyikük túl messze lakott. Másikkal össze is jöttek, és 4 hónapja együtt vannak. Szerintem a srác kicsit furi tbh, de neki kell, hogy bejöjjön, szóval amíg elvannak, addig oké.

19L

2021. ápr. 18. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk badoon látok olyat is, hogy csak barátkozni van ott, ez nem kicsit furcsa szerintem, mert ez egy társkereső vagy egy gyors digidugi!xd ja meg dobott be transzit is amin meglepődtem nem kicsit. Majd talán nyáron lesz valami kapcsolat mert ez nem nagyon fog működni ahogy tapasztaltam! :D
2021. ápr. 18. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Van egy seb a lábuk közt..

Kösz szépen.

2021. ápr. 20. 23:16
 5/8 A kérdező kommentje:
ha nekem kocsim van,pénzem és egy lakásom és amíg ezeket nem említem, addig valahogyan pár női egyed nem nagyon érdeklődik, de utána érdekes mód már találkozni akarnak és meg akarnak ismerni!Úgy, hogy ők albiba laknak és kocsijuk sincs, én sose nézem az anyagiakat, de ezt már egyből észreveszem,ha csak ezek miatt akarnak összejönni velem!Utána meg jönne, hogy vedd meg ezt azt amazt....
2021. ápr. 21. 05:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen világot élünk sajnos,szinte mindenkinek a pénz a fontos aztán ha nincs akkor már mehetsz is tovább sok esetben. Tisztelet a kivétel! Én anno voltam fent badoon, csak én lányként,szintén rossz tapasztalataim vannak nekem is,volt pár bunkó fiú aki egyből elhordott a sárga földig pedig még csak nem is beszéltünk,nem értem és sosem értettem az ilyet különösebben. Illetve a sok perverzről ne is beszéljünk, aztán le is töröltem magam az oldalról. Sok értelme nincs az oldalnak. De én már úgy vagyok ezzel a témával igazából lesz ami lesz amit hoz a jövő felesleges ezen görcsölni annál rosszabb. Komoly kapcsolatot kialakítani ma már nagyon nehéz. Teszem amiket tudom végzem a dolgaim karrierem aztán ahova sodor az élet. Ez még mindig jobb mintha egy negatív párkapcsolatban élnék.
2021. ápr. 28. 22:20
 7/8 A kérdező kommentje:

igaz, 2 éve volt utoljára kapcsolatom, persze megcsalt meg hazudott magáról. :D Nyáron találkoztam vele, hát jó hogy nem maradtunk együtt, mert nagyon leépült meg drogozott is ahogy késöbb megtudtam... Nem hiszem el, hogy nincs még egy olyan gondolkodású ember(lány) aki komoly kapcsolatot akar!Nem kérek sokat, de úgy látszik ebben a világban ez is soknak számít! Olyat meg nem akarok amit a szüleim műveltek, mert az, hogy csak azért legyen gyerek, hogy legyen gyerektartás az egy kicsit gáz!nyár végén úgy is költözök ki németbe, minnél messzebb akarok lenni a szüleimtől/rokonaimtól kb káosz az egész! :D

2021. ápr. 29. 08:00
 8/8 anonim válasza:
Teljesen jogos, amiket leírsz.. hasonló cipőben járok én is :)
2021. jún. 8. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!