Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Badoon tényleg ennyire nem vevő senki az ismerkedésre?
A covid miatt felregisztráltam, de minden lány csak egyszavas választ ad!Sokszor nem is válaszolnak, de akkor miért húzott jobbra?Nem vagyok csúnya meg jól tartom magamat, itthon edzek+ foci edzésre járok.Mondjuk elég nagy igényeket is sorolnak fel a bemutatkozás szövegben, úgy hogy ők kb semmit nem adnak vissza szerintem, azért mert van egy seb a lábuk között azért még nem kéne gold diggernek lenni...
21/F
Áhh ugyanez van velem is haver.
20F
Én csak egy barátnőmmel kapcsolatban tudok írni: a mostani párját ott ismerte meg, rengeteg embert húzott jobbra, azt is, akit kis gondolkodás után törölt is, hátha valakivel sikerül a mizu?-nál tovább jutni, de sokan csak egyéjszakásokat akartak.
Akiről póló nélküli kép volt, vagy valami olyan, amit ő "túl fuckboy"-nak minősített, azt törölte is.
Végül két sráccal alakult neki egy év alatt valami, de egyikük túl messze lakott. Másikkal össze is jöttek, és 4 hónapja együtt vannak. Szerintem a srác kicsit furi tbh, de neki kell, hogy bejöjjön, szóval amíg elvannak, addig oké.
19L
Van egy seb a lábuk közt..
Kösz szépen.
igaz, 2 éve volt utoljára kapcsolatom, persze megcsalt meg hazudott magáról. :D Nyáron találkoztam vele, hát jó hogy nem maradtunk együtt, mert nagyon leépült meg drogozott is ahogy késöbb megtudtam... Nem hiszem el, hogy nincs még egy olyan gondolkodású ember(lány) aki komoly kapcsolatot akar!Nem kérek sokat, de úgy látszik ebben a világban ez is soknak számít! Olyat meg nem akarok amit a szüleim műveltek, mert az, hogy csak azért legyen gyerek, hogy legyen gyerektartás az egy kicsit gáz!nyár végén úgy is költözök ki németbe, minnél messzebb akarok lenni a szüleimtől/rokonaimtól kb káosz az egész! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!