Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha eddig senki sem kezdemémyez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig senki sem kezdemémyezett nálam az azt jelenti hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Eddig egy fiú sem jött oda hozzám ismerkedési szándékkal. Nem igazán értem hogy miért de akkor ez azt jelenti hogy nem vagyok szép? Akit érdekel bővebben írok privit

16/l

2017. okt. 26. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nem, írjál :) 17L
2017. okt. 26. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függhet. Meg eléggé fiatal is vagy. Ha gondolod, akkor írhatsz privit.

18F

2017. okt. 26. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy csak nyuszik a környezetedben lévők. :) Ilyen témában nem tudom mi bővebbet tudsz írni, de érdekel, írhatsz nyugodtan privátot.

18/F

2017. okt. 26. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Itt találsz hamar, hidd el :D élőben nem mernek meg túlzottan a kinézetre mennek.
2017. okt. 26. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenki más...

Lehet félénk, önbizalomhiányos, stb...

De ettől neked is lépned kell vmit.

Pl észrevetted h veled máshogy viselkedik(szégyenlős, félénk, mosolygós,stb), akkor küldj jelet neki is.

ilyenkor a félénk fiúk tudni fogják, hogy bejösz neki, és akkor lesz bátorságuk, hogy kezdeményezzen!

Ha semmit nem teszel ellene, akkor várhatsz hónapokig mire kezdeményez, vagy aztán elmúlik az érzés...

Sokmindent tudnék mondani, csak annyit mondok, hogy vannak furcsa dolgok :D

2017. okt. 26. 23:50
 6/7 anonim válasza:

Én is azt hittem, hogy velem van valami, de kiderült, hogy már nincs többségben a kezdeményező legények száma :D

Egyébként ahhoz hamarabb odamennek , aki magabitztos és mindig vidám, boldog és mosolygós!

2017. okt. 29. 21:38
 7/7 bakalaka19 válasza:
Érdekelne az egész helyzet.
2017. nov. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!