Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak? Senki sem...

Mit csináljak? Senki sem beszél hozzám azért mert nem vagyok szép.

Figyelt kérdés
Plasztikai műtétettem is volt, társat sem találok, munkatársaim sem igen szólnak hozzám. Háttam mögött röhögnek rajtam. Nem tudom senkinek elmondani a problémáimat. Pedig keményen dolgozok. Az egész élettem egy rakás szemét. Legszívesebben már feladnám az életemet.

2017. febr. 24. 19:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
fiú vagy vagy lány? Milyen műtéted volt? Szépészeti plasztikai, vagy helyreállító plasztikai, mert nem mindegy az sem.
2017. febr. 24. 19:52
 2/18 A kérdező kommentje:
szépészeti-helyreállító születési rendellenség és fiú vagyok.
2017. febr. 24. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, hogy ilyen nehéz a szociális életed, de sajnos erre nem tudok semmit se mondani. Közhelyekkel meg nem traktálnálak.

Csak annyit mondanék, hogy azért magad ne mások alapján ítéld meg. Ők ők te meg te vagy. Ami persze közhely, de mégsem annyira, mintha a nyiss a világ felé, ne légy zárkózott, stbstbstb baromságokat mondanám, amikkel tele a padlás.

2017. febr. 24. 20:04
 4/18 A kérdező kommentje:
Könnyú azt mondani, csak a világnak is be kellene fogadnia.
2017. febr. 24. 21:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Nincs más választás, csak egy választás van, ha megszabadulók az élettemtől.
2017. febr. 24. 21:45
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és leceleket.
2017. febr. 24. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:

Ezt nem teheted meg, mert feladatod van az életben.

Azoknak az embereknek a támogatása például akik sokkal szerencsétlenebbek mint te vagy.Nem anyagira gondoltam.

Hanem egy gesztusra,mosolyra,bátorításra.Erős vagy!

Kérd az Istent,hogy küldjön jelet neked,mit tehetsz,mit

kell csinálnod! Válaszolni fog,ne félj.Higgyél!

2017. febr. 24. 21:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Isten, csak keresztbe tett.
2017. febr. 24. 22:24
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Az emberek szemetek, hidd el, hogy így lenne ez, ha adonisz lennél is. Így legalább tisztábban látsz. Nekem se valami fényes az életem és az emberekkel való viszonyom. Én se traktálnálak szaros közhelyekkel, inkább csak javaslok dolgokat, amelyek enyhíthetnek a depresszión: videojáték orrba-szájba (cod, battlefield, fifa, gta stb); sorozat- vagy filmnézés (breaking bad, lost, dr house stb); esetleg valami sport, bár azt nem szereti mindenki. Esetleg menj el néha a kocsmába és boríts le pár sört, csak ne kapj rá, mert akkor mégszarabbul fogod érezni magad. Olvass regényeket. Ilyesmi.
2017. febr. 24. 23:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
"Isten csak keresztbe tett" Melyikre gondolsz? Mert ugye most ennek a világnak az istene, Sátán az Ördög. Na ő valóban keresztbe tesz neked, de csak azért, hogy ne ismerd meg a világegyetem alkotóját, akinek ez a szándéka: 37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nincs többé gonosz. Nézed a helyét és nincs sehol. A szelídek pedig öröklik a földet és gyönyörködnek majd a béke bőségében." Te is az egyike lehetsz a szelídeknek.
2017. febr. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!