Mit csináljak? Senki sem beszél hozzám azért mert nem vagyok szép.
Figyelt kérdés
Plasztikai műtétettem is volt, társat sem találok, munkatársaim sem igen szólnak hozzám. Háttam mögött röhögnek rajtam. Nem tudom senkinek elmondani a problémáimat. Pedig keményen dolgozok. Az egész élettem egy rakás szemét. Legszívesebben már feladnám az életemet.2017. febr. 24. 19:30
11/18 A kérdező kommentje:
Ha Isten tényleg segítenne, akkor megakályozná az emberek szenvedését a rossztól.
2017. márc. 1. 07:52
12/18 anonim válasza:
Próbáld picit más szemszögből nézni a hejzeteted, azok az emberek akik igy viselkednek valójában önmagukat sem fogadták el , és mindazt azért tedzik veled, hogy a saját hibáikat mindezzel elfedjk és te általad többnek tűnjenek. Sose hagyd ezt legyél önmagad állj ki magadért legyen önbizalmad és ne hagyd hogy bárki porig alázzon. hanem emelt fővel lépj át rajtuk hidd el segiteni fog , velem is hasonló eset volt , de ha van önbizalmad és a jó Istenhez fordulsz segitségért hidd el ő segit neked nem hagy el a bajban bármennyire is érzed azt hogy nincs tovább értelme az életnek
13/18 anonim válasza:
En is hasonlo helyzetben vagyok , csak en lany vok es ugymond a suliba vanak "barataim" de nem igaziak es hidd el! Sokkat sirtam mar senkinek erzem magam hogy, en nem erdeklek senkut meg ilyenek.... Es szntem nem vagy csunya nincs olyan hogy, csunya mindenki szep :) ne hallas masokra se! Osztaly tarsaim is le szoktak csunyazni :( ra adasul egesz osztalyom fiu volt hogy szekaltak de ki osztottam oket :) adj nekik te is tiszteljenek ! Nem szabad masokra adni sose tudod ki hissz teged szepnek pl:volt mar titkos hodolom is meg tegnap is hallotam hogy a hatam mohott beszelt ket pasi hogy , de jol nezek ki es meg is neztem nem volt mas lany az utcanal :D szall bizti te is sok lanynak tetszel :) es igen legyen onbizalad magunkat kell ertekelni mindent on magadert tegyel ! :)
14/18 anonim válasza:
Elozi valaszolo vok teveltem el irtam mert telon vok xd es hidjel istenben :) megsegit :)hissz o van akiben csak bizzhatunk es magunkan ne feled segits magadon isten is meg segit :) legyen ONBIZALMAD :) es fel a fejjel szarj le mindenkit aki bant :) mindig csak elore ne nezz vissza! :) es telleg kosd le magad barmivel ami erdekel attol ugy erzed hogy, igen is szuksege van rad az emberisegnek engem a sport, a kozmetikai erdeklodes kot le :) irj ha van kedved kitartast písz tesó :) :*
15/18 anonim válasza:
Ha benne vagy, küldhetnél képet (nem akarlak kényszeriteni), mert 100%, hogy nálad sokkal rondábbat is láttam már! Én nem nevetlek ki, én se vagyok csinos.
16/18 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen jellegű műtéteim, szintén születési rendellenességből kifolyólag. Mennyi idős vagy?
Ha gondolod, küldj képet magadról, kíváncsi vagyok rád. Cserébe természetesen én is küldök.
17/18 anonim válasza:
Az emberek sokszor túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a külsőnek, úgy látom, neked is sikerült ebbe a hibába beleesni. Azért kerülnek téged, mert negatív vagy, depis. Egy ilyen emberhez nehéz odamenni és beszélgetni vele. Még akkor is, ha segítő szándék vezérelne valakit. Ne foglalkozz annyira a külsővel, nyiss mások felé! És hidd el, hogy van másoknak jobb dolga is, mint hogy rólad sutyorogjanak a hátad mögött, nem körülötted forog a világ! És nem bántásból mondom, hidd el. Nálunk falun él egy olyan lány, akinek teljesen sebes, fekélyes az arca, állítólag a terhesség alatt történt valami az édesanyjával. Rossz ránézni. Mégis barátai vannak, családja van. Nem ezen múlik minden!
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!