Átjön egy szép csaj hozzám és szeretném megkínálni valami finom minőségi pezsgővel mit ajánlotok? Max 15 ezret szánok rá.
Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 09:57
2/42 anonim válasza:
Jézusom.
Nekem mindig van itthon egy üveg pezsgő és egy üveg bor, amiket a Tescóban vettem palackonként max 1500 forintért. Valamilyen külföldi márkájú lehetőleg, mondjuk olasz.
Aztán amikor átjön a csaj, azt hazudom hogy egy haverom hozta Olaszországból. És ugyanúgy beválik az 1500 forintos, mint a 15 ezres bor.
3/42 anonim válasza:
És úgy gondolod hogy egy 15 ezer forintos pezsgőtől le tolja majd a bugyiját? 22 L
4/42 anonim válasza:
15 ezret? annyiért csak kommersz szart kapsz.
5/42 anonim válasza:
Az én tanácsony az, hogy inkább vegyél ennyiből valami szép rózsacsokrot a pezsgő mellé, és nyomozd ki, milyen csokit szeret: mielőtt elmegy, add oda. A többit meg tartsd meg a következő randira.
6/42 anonim válasza:
Nem jó büfögni randin, vegyél Tokaji Aszút minél nagyobb puttonyost. Doboz bonbont a csajnak ajándékba, Ne akarj ingyen puncit.
7/42 A kérdező kommentje:
Nem értitek!Én tényleg nem csak megdugni akarom nagyon élvezem a társaságát csak kedves akarok lenni hozzá.
2016. nov. 2. 10:25
8/42 anonim válasza:
Törley Fortuna megteszi. A nők szeretik az édes pezsgőt, ez pedig olyan és még nem a horror árkategória. (Nagy valószínűséggel nem annyira kifinomult, h érezné a drágább pezsgő adta ízkülönbséget.)
9/42 anonim válasza:
Akkor elég a gyümölcslé valami finom, több fajta, meg a bonbon.
10/42 anonim válasza:
Vehetsz még francia krémest vagy egy tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!