Átjön egy szép csaj hozzám és szeretném megkínálni valami finom minőségi pezsgővel mit ajánlotok? Max 15 ezret szánok rá.
"A csaj honnan a rákos heréből tudja hogy amit elé raksz az 15 ezer vagy 1500 forint volt? Rajta hagyod az árcímkét? Eldicsekedsz vele? Mindkettő elég gagyi, átlátszó megoldás. "
Az a te szegénységi bizonyítványod, ha egy 1500-as és egy 15.000-es pezsgő között nem tudsz különbséget tenni...
21:
Ez biztos így van. Édesanyám gyárban dolgozik, édesapám pedig óvodai karbantartó. Én egyetemen tanulok pénzügy-számvitel szakon és havi 70-80 ezer forintból élek albérletben, vidéki nagyvárosban, amit részben a család biztosít, részben pedig én keresem meg diákmunkával.
Mégis sznobos szintű pénzköltések nélkül is tudok magam mellé találni 20-23 éves, szép, tartós kapcsolatra alkalmas barátnőt. ÚGY, hogy összességében stílusosnak, elegánsan öltözöttnek tartom magam az átlaghoz képest és zsugori sem vagyok. Randikon is simán fizetek én és meghívom a lányt mondjuk beülős helyekre, ahol párezer forintért megiszunk egy-két pohár bort fejenként.
23/F
Életem eddigi legnagyobb szerelme, akivel 2,5 évig voltam együtt, egy Bács-Kiskun megyei bíró lánya volt és akármilyen felső tízezerbeli körből jött (nyaranta a Balatonon yachtoztunk az apja hajóján), ő például leszarta ezeket, mert 15 ezer forintos pezsgő helyett mással tudtam elbűvölni.
Majd a bankszektorban fogok dolgozni, szerintem hosszú távon elég jó fizuért majd, de még ha nettó 200 ezret is keresnék, akkor is pénzelszórásnak éreznék venni egy 15 ezres pezsgőt egy olyan csajnak, akivel még csak nem is szexeltem. Semmi megtérülés nincs benne. És ahogy fentebb ötvenszer leírtam már, simán többet árthat ez a fajta "kedveskedés", mint amennyit használ.
Ismertem már olyan embert, aki sokat fektetett abba, hogy anyagi javakkal nyűgözzön le nőket és ő sem jött ki ebből jól.
26. Én már láttam olyan hülyegyereket, aki komoly adósságokba verte magát csak hogy a csajt elkápráztassa luxusmarhaságokkal. Szóval ennyit az okfejtésedről.
Aki meg tényleg megkeresi az árát az tisztában is van a dolgokkal és nem a gyk -ra jön pár fatökűvel szopattatni magát.
Kérdező. Ne légy hülye. Veszel egy Astit, vagy Claudius Caesart. Mindkettő nagyon finom fajta. És vegyél neki virágot és csokit is. Többre mégy ezzel a kombóval, mint egy irreálisan drága pezsgővel szólóban. De ennél is többre mégy azzal, ha magadat adod és nem akarsz nagyvilági embernek látszani ha nem vagy valóban az.
"Nyilván nem csóri 200.000-et keres az aki ennyiért pezsgőt vesz. Annyiból egy albérletet se lehet frnntartani rendesen, nemhogy luxuscikkeket venni... észlények."
És innen vágta le mindenki egyből, hogy egy szalagmunkás kisember vagy, akit a dobozolós Mariska is elhajtott, nemhogy egy szép nő.
Túltoltad, phaszikám.
A Moet tényleg jó ajánlat, esetleg Krug, Veuve Clicquot.
A kötekedők meg nézzenek kicsit magukba. Nem az volt a kérdés ki mit kínálna, adna helyette, hanem hogy ki milyen jobb kategóriás pezsgőt tud ajánlani. Erre a kérdésre kb. 2 válaszadó volt képes kompetens választ adni, az összes többi csak a száját járatta, hogy nem tudná megkülönböztetni az 1500 meg a 15.000 forintosat sem. Ami elég szomorú, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!