Átjön egy szép csaj hozzám és szeretném megkínálni valami finom minőségi pezsgővel mit ajánlotok? Max 15 ezret szánok rá.
26:
Mi? 18 ezer forint albérleti díjat fizetek és még egyszer ennyit rezsiért, miközben van egy tágas, 10 nm-es szobám, asztallal, szekrényekkel, ággyal, erkéllyel. A lakásunk az ötödiken van, korrekt kinézetű ahhoz eléggé, hogy pl lányokat hívjak meg magamhoz vacsorát főzni a konyhába. Tudod nem mindenki Budapest belvárosában él, másik 7-8 millió ember vidéken van.
Van egy mondás: Miután végeztél az egyetemmel, után 3-5 éven keresztül élj ugyanúgy költési szempontból, mintha még mindig diák lennél kb. Milliókat tudsz spórolni ez idő alatt. Nem muszáj mindig annyit költened pont, amennyi pénzt keresel.
Nem csak az a lényeg, hogy mennyit keresel, hanem hogy mennyi pénzed van a bankban.
29:
Nem érted? Más az hogy mik az IGÉNYEID és mik a SZÜKSÉGLETEID. El lehet baszni havi 60 ezer forintot kajára, 50 ezret szórakozásra, 50 ezret ruhára simán. Lehet élni a belvárosban a legdrágább albérletben, meg lehet élni a külvárosban is, amik közt csak annyi a különbség hogy a busszal reggel 20 perccel korábban kell elindulnod hogy beérj. De ezek nélkül is lehet igényes életet élni. A te fizetésed 50-60%-ából is valaki tud úgy kinézni, enni, ruházkodni, szórakozni, hogy mások nem mondanák meg hogy mondjuk hozzád képest fele annyit keres. Olyan kis apró trükkök segítségével, hogy mondjuk 15 ezres helyett párezres pezsgőt vesz.
30:
Abba mentünk bele, hogy még akár lúzerkedésnek is tűnhet, ha a nőt drága pezsgővel kínálod. Nem egy lánytól hallottam már, hogy hányt attól, amikor úgy érezte hogy a fiú a személyisége vagy egyebek helyett CSAK drága dolgokkal akarta lenyűgözni. Erre hívtam fel a figyelmet. Ezen mit nem lehet érteni?
"Nem érted? Más az hogy mik az IGÉNYEID és mik a SZÜKSÉGLETEID"
És neked tényleg ennyire fáj, hogy nem mindenki a létminimumon él és vannak olyanok, akiknek nem gond az igényeik, kedvük szerint vásárolni? Oké, egy 15.000-es pezsgő címkéjét én is megnézném, de 6-7.00-et gondolkodás nélkül kiadok ilyesmire egy átlagos romantikus vacsorához a férjemmel. És mielőtt belekötnél igen, a saját pénzemből.
Te nő vagy. A kérdező egy férfi, aki újonnan megismert nőt akar részben azzal felszedni, hogy neki telik 15 ezres pezsgőre. Én kizárólag erre reagáltam alapjáraton is. Nem nő, nem házasságban vannak.
Téged, ha már nő vagy, válaszolj: Fel lehetne szedni kizárólag azzal, ha egy férfi egy drága kocsi slusszkulcsát, egy drága palack italt, egy menő helyen lévő lakást, egy drága saját magán lévő ruhát "lóbálna" előtted?
Ha ismerkednél valakivel, akkor egy 100%-os skálán hány %-ot dobna a lattba abban hogy belé szeretsz-e és le akarsz-e feküdni vele, hogy a férfi egy rohadt drága pezsgőt nyom eléd vagy mondjuk egy nem rohadt drágát?
"Ha ismerkednél valakivel, akkor egy 100%-os skálán hány %-ot dobna a lattba abban hogy belé szeretsz-e és le akarsz-e feküdni vele, hogy a férfi egy rohadt drága pezsgőt nyom eléd vagy mondjuk egy nem rohadt drágát?"
A szerelmet az ilyesmi nem befolyásolja, az egy biokémiai folyamat.
Lefeküdni meg nem fekszem le olyannal, akit nem szeretek, tehát ez is értelmetlen kérdés.
A különbség talán az, hogy míg egy olcsó bb vagy törley pezsgő ízre nem finom, így nem is igazán imponál vagy fogadom el ha ilyennel kínálnak. Egy jobb pezsgő viszont nagyon is finom és szívesen el is fogadom.
39:
Értem, nekem mások a tapasztalataim mint neked, akkor csak ennyi. Általában a harmadik-ötödik randi környékén hívom át magamhoz vacsorázni a lányokat, amit én készítek. Aztán ez szokott lenni, ami legtöbbször szexbe torkollik.
Egy jó vacsorához és a dolgok könnyebb megtörténéséhez viszont egy jó bor is dukál. Ilyenkor viszont durván 800-1200 forintért szoktam venni egy bort az estére. Ilyen árkategóriával még kifejezetten sznobos, gazdag családból jövő lányoknak sem volt gondja soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!