Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kedvenc illata csajokon a levendula hogy lehet finom levendula illatom minden nap?
Figyelt kérdés
Az én kedvencem is de szeretnék neki kedveskedi :)2012. máj. 29. 20:54
1/6 anonim válasza:
Levendula illatú Brise One Touch minispray beültetésről hallottál már? mondjuk beültetik a melledbe, és csak egy érintés a mellbimbódra és máris kellemes levendula illatot árasztasz magadból
2/6 anonim válasza:
Elköltöztök a Dél-afrikai Köztársaságba, és vesztek egy házat a levendulaföldek mellett. Este kilopózol, és belehempergőzöl.
Az még ráadásul friss is!
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni levendula illatú szappant herbáriákban (gyógynövényboltokban), illetve ha veszel natúr testápolót (gyógyszertárban lehet kapni) és cseppentesz bele levendula illóolajat, az parfümkrémként fog működni, vagy ha szedsz egy csokor levendulát és a ruháid közé teszed, az még a molyokat is távol tartja. Egyébként meg fertőtlenít és ellazít, jó kis illat. Főként a szappant és a ruhák közé rejtett csokrot javaslom, a parfüm talán erős lenne.
4/6 anonim válasza:
1: vicces de inkabb no comment :D
2: omm meresz otlet...
3: koszi te voltal eddig a legnormalisabb :))
5/6 A kérdező kommentje:
.asdf. ez az en kerdesem :P
De korubelul ugyan ezt tudom elmondani mit te
3. kommentelo koszi ;) a tobbirol nem nyilatkozom
2012. jún. 17. 07:37
6/6 anonim válasza:
Levendula illatzsák a ruhák közé, párna alá. Én ezt alkalmazom. Tőlem vásárolhatsz is illatpárnát kataa49@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!