Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akibe nagyon bele vagyok zúgva, hogyan értessem meg vele hogy én nem csak a barátja akarok lenni? De finom, burkoltan szeretném.
van barátja de már panaszolta nekem hogy nem szereti, csak nem mer szakítani vele, mert első komoly kapcsolata, meg sajnálná a srácot.. meg ilyen hülye érvek.
közbe ,eg nagyon jól elvagyunk napokat képesek vagyunk átbeszélni, de valószínűleg csak barátként tekint rám (bár sokszor elbizonytalanodok ebbe, mert sokkal aranyosabb és jobban érdeklődik mint egy átlagos lány barátom.) de valahogy szeretném vele megértetni hogy én szeretnék többet is tőle, a mostani kapcsolatába már úgyis csak szenved.
nagyon megköszönném az értelmes tanácsokat!
ehhez még nincs bátorságom, kb. 1.5hete ismerem de annyira belé szerettem. annyira sok a közös bennünk, meg ritka egy szerethető természete van :)
de amúgy köszönöm a tanácsot :))
6 Nah, ismét egy kamu előadást adó féltékeny nő, ki magát pasinak próbálja előadni:DD
Kedves, gyógyulj már meg:DD
Annyira tipikus történet! Lelki szemetesládának használ Téged,Te vagy a szárazbarát,akinek el lehet sírni a bánatot, aztán megy és k.fél egy jót a pasijával. Hidd el,ha egy csajnak jobban tetszel,mint a pasija,akkor gond nélkül otthagyja a pasiját miattad.
Ha Neked ő tetszik,és többet akarsz tőle,mint barátság,akkor tedd ezt a számára egyértelművé. Ne barátkozz vele,hanem nyomulj rá. Mivel egyelőre foglalt, szerintem szemét dolog lenne rávenni,hogy megcsalja Veled a barátját,szóval én egy ilyen helyzetben választás elé állítanám a lányt,elmondva,hogy nem barátkozni akarok,hanem komolyabbat. Viszont legyél felkészülve,hogy a mostani pasiját választja. Bocsi,ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!