Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elérhetetlen, zárkózott emberek azt hiszik, hogy őket senki sem tudná szeretni?
Figyelt kérdés
Szerintem egy ilyen ember nem minden esetben azért nem akar összejönni bárkivel is mert beképzelt vagy egoista. Lehet hogy csak úgy gondolja hogy ő nem tetszhetne senkinek sem.
Szerintetek ez mennyire gyakori hogy valaki ezért válik szorongóvá szociális helyzetekben, illetve ezért nem volt barátnője/barátja sohasem, mert elkönyvelte magát esélytelennek, holott simán tudna érvényesülni ismerkedés terén.
2021. dec. 23. 22:11
11/23 anonim válasza:
Azért is lehet zárkózott, mert fél a csalódástól, traumáktól.
12/23 anonim válasza:
Zárkózott vagyok, negatív, depressziós és önbizalom hiányos. Szerinted kell valakinek ilyen fiú?
13/23 anonim válasza:
én most nagyon bízom az emdr terápiában, hátha!
14/23 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.és számomra igen,nem hiszem hogy tudnának szeretni.viszont nagyon vágyom rá
15/23 anonim válasza:
Én elhiszem, sőt tudom hogy lehet engem szeretni. Azt viszont nem tudom elhinni, hogy valaki képes lenne hozzám vonzódni.
16/23 anonim válasza:
Fiúk-lányok, én sose gondoltam, hogy nekem traumáim lennének, azt hittem ez csak a vietnámi katonákkal esik meg. Azt is hülyeségnek gondoltam, hogy az ember elfelejti a traumáit. Most elkezdtem összeszedni, hogy he-he, kíváncsiságból nézzük már meg, hogy velem milyen rossz dolgok történtek gyerekkoromban, és rájöttem, hogy a sok jó között nagyon durva dolgok is történtek velem gyerek és fiatalkoromban és ezért gondolok magamra úgy, mint aki férfiként szerethetetlen. Ezekre a régi rettenetekre eddig úgy gondoltam, hogy apróságok, amik bárkinek az életében vannak. Most, hogy elkezdtem olvasni az emdr-ről, már máshogy látom, felnőttként nem mind vészes, de gyerekként szörnyű volt átélni ezeket. Nem reklámozni akarom, csak javasolni, hogy nézzétek meg, hogy milyen olyan rossz emlékeitek vannak, amik befolyásolhatják a jelenbéli viselkedéseteket! Állítólag meg lehet ezektől szabadulni, mert hogy az van, hogy bizonyos véletlen helyzetekben az ember emlékfeldolgozó rendszere túlterhelődik, ezért egy emlék "beragad", és a jelenben évtizedek múlva is felidéződik bizonyos szitukban és úgy érzelmileg hat, mint annak idején. Na, ez sokunk átka. De talán van remény.
17/23 anonim válasza:
Ne szőj romantikus álmokat egy távolságtartó valaki köré.
Nem kell sajnálni, ne áltasd magad, hogy majd te megváltod szegény magányos ember életét.
Ugyanis a legtöbb esetben erről szó sincs. Egyszerűen zárkózott, merev, így érzi jól magát a bőrében.
20/23 anonim válasza:
Nem szeretnék mások nevében beszélni, szóval a saját meglátásomat mondom el, én is ilyen vagyok. Úgy gondolom hogy nincs miért szeressenek engem, hisz zárkózott,visszahúzódó stb… vagyok. Mégis kinek kéne egy ilyen lány, mikor ma már az az ideál ha egy lány/nő népszerű a fiúk/férfiak között, esetleg még agyon is van sminkelve és ő van a középpontban mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!