Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy mintha senki nem lenne körülöttem akivel ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, gimnázium utolsó évében... Körülöttem majdnem mindenki kapcsolatban, de ez még nem is zavar. Népszerű vagyok, sokan ismernek, nem vagyok visszahúzódó, mégsem találok senkit akivel el tudnék képzelni bármi többet egy barátságnál. Egyszerűen úgy érzem mintha egy olyan könyvet olvasnék amit már ezerszer kiolvastam.2021. okt. 4. 00:00
1/9 anonim válasza:
Sajnos én is ugyan ebben a cipőben járok. Csak én már emberekkel se beszélek ha lehet és barátaim sincsennek. Barátnőm volt 3 osszesen de mar annak 6 éve azóta egyedul a nyomorban
2/9 anonim válasza:
Talán nem ott kell ismerkedned. Mármint utolsó év, ha már ismersz mindenkit és nem mozgat meg, vagy aki szimpatikus lenne az már foglalt, akkor lehet hogy meg kellene várnod a gimi végét.
Utána másfelé visz az élet. Másik suli/munkahely, új emberek. :)
Esetleg keress egy hobbit, ami új társaságot is eredményezhet. :)
Egyébként ugyanebben a cipőben járok, csak az én cipőmben kicsit több a km. :)
3/9 anonim válasza:
Ismerkedj máshol, ilyen egyszerű az egész. Úgy tűnik, hogy van önbizalmad, szóval elmehetsz bárhová, ahol meg tudsz szólítani lányokat.
Sok sikert!:D
4/9 anonim válasza:
Még nem múltak el fölötted az évek, tehát ne csüggedj, ne légy bezárkózott. Majd jön valaki feléd is.
5/9 A kérdező kommentje:
Kettes és hármas, igazgatok van... Hogy őszinte legyek nem is értem hogy jutott eszembe, köszönöm a segítséget :)
2021. okt. 4. 15:30
6/9 anonim válasza:
Nem tűnsz elveszettnek, szerintem megtalálod a helyed máshol (is).
Hajrá! :)
Üdv,
7/9 anonim válasza:
Tényleg sulin kívül is tudsz ismerkedni, de vedd figyelembe, hogy jóval nehezebb lesz mintha nem ott tennéd. Már az is nagy előny ha pár haverral mozogtok hétvégente itt-ott és nyittok mások felé, de gimi után még keményebb lesz.
8/9 anonim válasza:
A viselkedésed takarja a valódi személyt. Ne tolj be a vágyaidtól, a szexuálistól sem. Nézz bele a félelem szemébe és mond az a lánynak akit félre hívtál. Olyan hihetetlen gyönyörű vagy! Simogasd meg az arcát, vagy fogd meg a kezét, esetleg öleld át. Gyere velem sétálni! Nézd a szemét nézd, nézd, ha bele vakulsz is. Nem fog összedőlni a világ. Majd csak lesz valami, mert valamiből valami lehet, de semmiből csak semmi!
9/9 anonim válasza:
Ugyan ezeket érzem én is, de talán más társaságban könnyebb lesz ismerkedned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!