Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasít el mindenki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít el mindenki?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, bi,és igazából mindegy kinél próbálkozok, elutasítás a vége.

Próbálkoztam:

lánynál - elutasított,

fiúnál - elutasított,

idősebbnél - elutasított

fiatalabbnál - elutasított

hasonló személyiségűnél - elutasított

eltérő személyiségűnél - elutasított

Azt senki nem mondta meg, hogy miért utasított el, csak olyanokat mondtak, hogy nem érezték azt a szimpátiát, amit kellett volna. Hát, sokra megyek vele.

Nem tudom eldönteni, hogy most csúnya vagyok, vagy a személyiségem rossz, de szerintem amúgy mind a kettő. Persze, mondhatjátok, hogy nem is így van, de szerintem ha nem így lenne, akkor nem utasítanának el mindig.

Nagyon szeretném már, hogy valaki megöleljen és elmondja nekem, hogy számítok és értékes vagyok, de nem tudom ez valaha meg fog -e valósulni.

Szóval, szerintetek miért utasítanak el folyton? És mit tehetnék ellene?

2021. okt. 1. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#6-7 vagyok. Szuper! A rázúdít mindent, az csak példának szántam, hogy én pl. ott elrontottam, nem úgy értettem, hogy nálad felmerült ez a gyanú, csak hogy olyan meglepő hülyeségekkel rontja el néha az ember. :-)
2021. okt. 1. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az elutasítások Nem azt jelentik, hogy rossz a jellemed.

Sokszor arról van szó, hogy nem tudnak az ilyen emberek jól kommunikálni a másik nemmel. ("A nagydumásokra buknak a nők" szokták mondani)

Lehet inkább első benyomásra nem vagy szimpatikus a másik nemnek, és így nem kelted fel a figyelmüket.

Ellenben olyan is van, hogy valakinek nagyon jó dumája van, de amint kiderül, milyen ember, azután már hamar lepattintják. Aki pár havonta vált barátot/barátnőt, az a másik véglet. Szóval az ismerkedés inkább a jó dumáról szól, mint a jellemről.

2021. okt. 4. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
6-7 vagyok. Esetleg tarts kis pihenőt, tehát az életed többi részét is építsd, nekem többször volt, hogy amikor pont nem azzal a szándékkal mentem, hogy na most csajozok, akkor történt valami izgalmas. de ez lehet véletlen. Mindenesetre sok fiatal túlságosan csak a párkeresésre koncentrál, ami részben érthető, csak kicsit olyan, mint amikor csak a konditerembe jár és okosodni meg nem sikerül. Ha érted. De leginkább kitartást kívánok, össze fog ez jönni, és tök jó, hogy próbálkozol!!
2021. okt. 4. 14:58
 14/14 A kérdező kommentje:

#9-10 - Értem, ezzel csak az a gond, hogy senkire nincs ráírva, hogy milyen jellem, illetve, hogy milyen kapcsolatban van/volt. Nem hinném, hogy kifejezetten ilyen emberekkel annyira egyszerű lenne ismerkedni (és abban se vagyok biztos, hogy jó ötlet)

#12 - A kommunikációs készségemen tényleg lehetne mit fejleszteni. De azért annyira nem katasztrofális, inkább olyan középszarnak mondanám. Nagydumásnak nem tartom magam, de most ez komolyan olyan fontos? Volt már randim szintén nem nagydumás sráccal és engem nem zavart.

#6-7 - Aranyos tőled, hogy ennyire a szíveden viseled a helyzetem :). Lehet tényleg valami hülyeségen csúszok el, de egyszerűen hiába gondolom végig az eseményeket újra és újra, nem látom mit ronthattam el. És mivel a többiek se mondják, ezért nem is tudok ezzel mit kezdeni. A 13-as válaszodra pedig annyit tudok mondani, hogy 18 éves koromig gyakorlatilag egy hatalmas szünetet tartottam. Meg amikor érettségi előtt voltam, akkor is tartottam egyet. Szünetek közben nem is volt semmi. Amikor aktívan próbálkoztam, akkor is elutasítottak, de még így is közelebb voltam egy kapcsolathoz, mint a szünetekben bármikor. Egyébként nem hiszek ebben a "nem kell keresni, majd a véletlen elhozza" dologban. Maximum akkor tudom elképzelni, hogy működik, ha valaki jól néz ki (ami szerintem rám nem igaz). Abban is lehet valami, hogy túlságosan is erre fókuszálok, de könyörgöm. Mikor keressek magam mellé valakit? Még semmi tapasztalatom sincs és ezen azért jó lenne változtatni. Egyébként egyedül is tök jól elvagyok, tehát nem arról van szó, hogy nekem mindenáron kell valaki, de azért jó lenne. Egyelőre még próbálkozok. Aztán legfeljebb majd elfogadom, hogy soha nem lesz senkim és macskás bácsi leszek :D.

2021. okt. 5. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!