Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el mindenki?
19 éves fiú vagyok, bi,és igazából mindegy kinél próbálkozok, elutasítás a vége.
Próbálkoztam:
lánynál - elutasított,
fiúnál - elutasított,
idősebbnél - elutasított
fiatalabbnál - elutasított
hasonló személyiségűnél - elutasított
eltérő személyiségűnél - elutasított
Azt senki nem mondta meg, hogy miért utasított el, csak olyanokat mondtak, hogy nem érezték azt a szimpátiát, amit kellett volna. Hát, sokra megyek vele.
Nem tudom eldönteni, hogy most csúnya vagyok, vagy a személyiségem rossz, de szerintem amúgy mind a kettő. Persze, mondhatjátok, hogy nem is így van, de szerintem ha nem így lenne, akkor nem utasítanának el mindig.
Nagyon szeretném már, hogy valaki megöleljen és elmondja nekem, hogy számítok és értékes vagyok, de nem tudom ez valaha meg fog -e valósulni.
Szóval, szerintetek miért utasítanak el folyton? És mit tehetnék ellene?
#1 - Épp ellenkezőleg. Ha mások (akik többen vannak) nem gondolják úgy, hogy szerethető/értékes vagyok, akkor valószínűleg igazuk van. Szerintem ha mások szerint nem vagyok elég jó és én mégis annak látom magam, az simán csak beképzeltség lenne.
#2 Nem hinném, hogy ez lenne a probléma. Direkt próbálok figyelni arra, hogy ne legyek nyomulós. Nem erőltetek semmit és nem is lógok 0-24-ben a kiszemeltemen (ha épp van).
#6-7 - Értem, amit mondasz, de ez nincs így. Nekem is vannak elvárásaim, én se jönnék össze akárkivel. Társkeresőn pl. a fiúk nagy részét élből elutasítom, mert vagy csak kalandot akarnak vagy egyszerűen nem tudnak beszélgetni. A kérdésem elején csak azt akartam érzékeltetni, hogy eddig többféle embernél is próbálkoztam, de hiába.
Az sem igaz, hogy egyből rájuk zúdítok mindent. Első találkozón inkább csak mesélek magamról, illetve kérdezem, hagyom, hogy ő is beszéljen magáról.
A jeleket tényleg nem tudom olvasni. Sajnos ilyen vagyok, nem tudom ezzel mit tudnék kezdeni.
Mindenesetre köszi a választ!
Próbálj olyannál próbálkozni aki sebzett / szar kapcsolatban van évek óta.
Én így léptem ki önámító hitegető kihasználós mérgező kapcsolatból egy mint utólag kiderült sokkal stabilabb és értékesebb kapcsolatba, ahol pár év alatt megéltem annyit mint az előzőben egy évtized alatt se.
Mivel mindketten szar kapcsolatból jöttünk ahol egyikünket állandóan kidobták és a küszöb alatt könyörögte magát visza, másikunkat meg állandóan megcsalták, de mindíg megbocsátott, így sokkal jobban megbecsüljük egymást jelenlegi kapcsolatomban.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!