Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mi bajotok van az...

Lányok! Mi bajotok van az ilyen testtel? Miért utasít el mindenki?

Figyelt kérdés

[link]

Pont így nézek ki,a fejem,a testem,minden.

Mégis elutasítanak a lányok,pedig még hülye vagyok,az ország kb 5. legjobb iskolájába járok,majdnem mindenem 5-ös,bunkó se vagyok és egoista se.

Még az se mondható rólam,hogy egésznap kondiba vagyok,mivel ez a test úgy jött nekem össze,hogy 6 éve Muay Thai-ozok és Tae Kwon Do-zok.

Akkor vajon mi lehet a baj?

2014. márc. 28. 11:27
1 2
 1/15 moonlightsentinel ***** válasza:

Hát, ez azt jelenti, hogy nyilván nem a testeddel meg az intelligenciáddal van baj, hanem a személyiségeddel.

Tudom nagyon furcsa neked, de az is számít.

2014. márc. 28. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem "0" lany akar veled megismerkedni...
2014. márc. 28. 11:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

..."Mégis elutasítanak a lányok,pedig még hülye vagyok....."

Talán ez a baj?

2014. márc. 28. 11:30
 4/15 A kérdező kommentje:
*hülye se vagyok
2014. márc. 28. 11:31
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha igy nézel ki akkor jó pasi vagy, én inkább azt nem tudom eldönteni hogy most panaszkodni akarsz vagy inkább rejtett dicsekedès van a szavaid illetve a kép mögött :) N
2014. márc. 28. 11:32
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem speciel az, hogy irtózom az ilyen "kigyúrt" macsó-típusú férfiaktól. Egyszerűen nem tetszenek, nekem sokkal jobban bejön a kisfiúsabb arc, átlagosabb de férfias test, meg egyszerű stílus.
2014. márc. 28. 11:38
 7/15 A kérdező kommentje:

Egyik se,csak nem értem.Van haverom aki túlsúlyos,szemét,mindenkibe beleköt,azt hiszi,hogy senki se tudja megverni pedig egy ütéstől beszarik,ÜTI a LÁNYOKAT és agresszív.Még is szèp,okos barátnője van.

Ezért kérdeztem,hogy mi az ami bennem nincs meg esetleg :)

2014. márc. 28. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Én ismertem ilyen srácot....Kigyúrt teste volt, okos is volt, de mégis úgy viselkedett, mint egy fogyatékos.:D Olyan hülye szövege volt neki, hogy ihaj, az összes csaj kiközösítette pár perc alatt...
2014. márc. 28. 11:42
 9/15 anonim válasza:
A nők megérzik a látens buzákat.
2014. márc. 28. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy arcoskodsz vagy büdös vagy, vagy papírkutya, honnan tudhatnánk ennyiből. Ha tényleg jól nézel ki és rendesen tanulsz előbb-utóbb lesz barátnőd hidd el.
2014. márc. 28. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!