Miért hiszi mindenki azt, hogy "préda" vagyok?
Figyelt kérdés
Jó,nyilván,ha valaki ugye szingli,akkor valamilyen szinten az... De miért kell azon megrökönyödni,hogy nincs kedvem futó kalandokhoz,meg ilyen barátok vagyunk,de összejárunk dologhoz? 2 hónapja lett vége egy hosszú és úgymond gyötrelmes kapcsolatomnak,amit egy rövid,ám rám nézve annál inkább romboló hatású viszonynak,amik során rengeteg mindent átértékeltem magamban.
Furcsállom,hogy régebben nem azért voltak férfiismerőseim,mert barátkozni akartak velem,csak nagy ritkán akadt,aki kikezdett volna velem,most meg kivétel nélkül kb mind meg akar fektetni... Nem viselkedek ri...cosan,sőt egész visszafogott lettem,ahhoz képest,amilyen anno voltam,most akkor mégis miért vagyok ennyire "népszerű"?
23/L
2014. márc. 24. 11:46
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a kisugárzásod ilyen.
2/6 anonim válasza:
a pasik szeretnek vadászni, szeretik a kihívást. és ha ráadásul amúgy bombanő vagy, annál jobban kellesz nekik
3/6 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, vissza tudod utasítani őket. Azért ne vesd már a szemükre, ha egészséges szexuális igényük van a férfiaknak a Te korodban.
4/6 Költőnő? válasza:
lehetséges, h kezdesz renbejönni magaddal és ezt sugárzod a környezeted felé. Az önbecsülés+meghódítandóság sok pasinál gyilkos kombó
5/6 A kérdező kommentje:
3as,nem nyávogni akartam,csak nem értem a dolgok miértjét,így gondoltam megkérdezem,mások hogy látják. Nincs azzal baj,hogy vannak a férfiaknak vágyaik,hogy is lenne már baj vele,csak azon értetlenkedtem,hogy ha eddig nem én voltam az,akivel ezeket ki akarták élni,akkor most hogyhogy mégis. Leszerelni is le tudom őket.
2014. márc. 24. 12:09
6/6 anonim válasza:
Itt a tavasz, dagad a fasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!