Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ne érezzem magam...

Hogyan ne érezzem magam alsóbbrendűnek mindenki szemében?

Figyelt kérdés

A többi lányhoz képest nem tartom magam valami szépnek, a férfiaknak pedig csak a szép lányok kellenek. Szóval ismerkedés szempontjából nagyjából mindenkinél alsóbbrendűnek érzem magam. Kezdeményezni én nem merek, mert úgyis csak kinevetnének, hogy mit képzelek magamról ilyen fejjel, nálam meg nem szoktak, már leírtam miért. Mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel?

Már nem vagyok tizenéves, hogy azt lehessen mondani, hogy majd nőiesedem vagy hasonló, az arcommal pedig sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni...

2014. jan. 31. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:

"A többi lányhoz képest nem tartom magam valami szépnek, a férfiaknak pedig csak a szép lányok kellenek."

Ez nem igaz.

"Kezdeményezni én nem merek, mert úgyis csak kinevetnének, hogy mit képzelek magamról ilyen fejjel, nálam meg nem szoktak, már leírtam miért."

Ez sem igaz. Nem nevetek én ki senkit sem.

"az arcommal pedig sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni"

Ez viszont igaz.

2014. jan. 31. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
nem tudom,túlságosan felsőbbrendű vagyok ehhez.
2014. jan. 31. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismered a mondást: ... olyan ronda, hogy már szinte szép....
2014. jan. 31. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi baj van az arcoddal?
2014. jan. 31. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
A fejem formájával van a baj.
2014. jan. 31. 21:05
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
100%
hacsak nem óriás amőba alakja van, nem hinném, h gond lenne
2014. jan. 31. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Fejed formájával? Hmm. Hát ismertem én elég érdekes arcberendezésű lányt akit felettébb kedveltem. Valahogy elfeledtette velem a dolgot a stílusával meg az egész belsőjével vagymi. Ugye tudod, hogy nagyon nagyon csúfnak kell lenni hozzá, hogy ne legyen akinek tetszél? Maga a lényed lehet, hogy nem vonzza a fickókat esetleg.
2014. jan. 31. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismertem egy nekem nagyon nagyon nem tetsző csajt az egyetemen. Nem vékony, de nem is molett - szóval amolyan köztes, fogszabályzós, és fura arc. De volt valami kisugárzása, amivel egy rakás srácot meghülyített: szemkontaktus, megfontolt komótos mozgás, intelligencia, humor, mosoly stb. És emellett minden srácot megérintett a kezével beszélgetés közben (vállon, kézen stb). Tehát vannak trükkjeik a csajoknak is, nem csak a fiúknak.

Még a külsődön is tudsz változtatni. Sport, smink, frizura (ez utóbbi tud a legtöbbet dobni valakin).

Szóval hajrá.

2014. febr. 15. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!