Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy pici növésű, apró tömegű,...

Egy pici növésű, apró tömegű, apró kezű, vékony fiú lehet vonzó egyáltalán a lányok szemében?

Figyelt kérdés
Ne 10-12 éves lányokról legyen szó, nekik biztos bejönnek a kisfiúk, de pedofil nem akarok lenni.

2014. jan. 29. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
hány cm vagy? :)
2014. jan. 29. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, hány cm vagy...
2014. jan. 29. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány kocsid van ? Hány millió van a bankszámládon ?
2014. jan. 29. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne. Viselkedjen férfiasan, ennyi a trükk.

A párom ilyen, állítólag 60 kiló a 163 centijéhez. Mondjuk szerintem jó az 50-nek is.

De izmos, nem plöttyedt, férfias kisugárzása van, abszolút nem kisfiús a megjelenése. Mondjuk elég vicces volt, amikor először aludtam nála és hamar rájöttem, hogy itt bizony most nem fog menni a "légy szíves adj egy pólót és boxert éjszakára", mert még a póló csak-csak rám jön, ha nem is olyan kényelmesen térdig érő, mint az exeimnél, de az xs méretű boxerrel felesleges is kísérletezni.

Külön szimpatikus volt, hogy a problémát nem mentegetőzéssel reagálta le (pedig azóta mesélte már, hogy régebben elég sok problémája volt ezzel, rengeteget melózott, hogy egészséges önbizalma legyen), hanem megkérdezte, hogy ugyan minek egyáltalán bármilyen ruha az alváshoz? Rajta se lesz :D

2014. jan. 30. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!