Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert utasit mindenki vissza? 18/l
Ma talalkoztam egy fiuval es azota nem ir.
Elozoleg egy evig beszeltem egy fiuval de o is visszautasitott.
Azelott is visszautasitottak.
Nem merek mar talalkozni sem, ma sem akartam a sraccal de azt hittem talan most jobb lesz.
De mint mondtam azota nem beszeltunk. 😞
Nem tudom mit csinalok rosszul de olyan gyomorideg van bennem teljesen hanyingerem van.
Nem kerek negativ valaszokat, mert rohadul nem vicces szerintem, hogy ilyen szar lehet egy ember mint en.
Teljesen tanacstalan vagyok mit kene tennem.😞
Hát figyelj, nem sokat lehet mondani azok alapján amit leírtál. Nem látjuk a beszélgetéseket, nem tudjuk mi van. Ha ennyit beszélgetsz fiúkkal, akkor biztos hogy nem vagy csúnya sem. Talán csak egyszerűen nem tetszett a személyiséged nekik. (nem sértés képpen mondom, csak lehet hogy sokban nem egyezett a véleményetek, ezért nem akartak komolyabban közeledni) Inkább hagyd azt a srácot. Ne fuss utána. Majd találsz egy normális fiút akinek tetszel! Fel a fejjel! :)
19f
Netes társkereső?
Mert ha igen akkor lehet hogy a képeid nem egészen tükrözik a valóságot. (vagy facebook, és előtte nem ismertek)
Ha meg eddig is láttak élőben akkor nem tudom.
Mit csinálsz randin?
Ugy beszeltek az elejen, hogy eloben meg soha nem lattatok egymast/talalkoztatok?
Ha igen, ebben az esetben ezeket tudom elkepzelni:
-Nem ugy nezel ki, mint a kepeken. Nem sertesbol mondom ezt, de lehet kepeken szebb vagy, eloben meg kevesbe.
-Nem megfogo a szemelyiseged
-Nem tunsz eleg erettnek
-Nem vagy higenikus... Volt mar olyan sraccal dolgom, akinek nagyon durvan szajszaga volt, eleg visszataszito szamomra egy ilyen eset pl
Hirtelen ezek jutottak eszembe. KERLEK NE VEDD MAGADRA EGYIKET SEM! Lehet ezek kozul egyik sem igaz rad, en csak lehetosegeket vazoltam fel. Mivel allitasod szerint mindenki visszautasit, akkor keresd egy kicsit magadban a hibat vagy vallogasd meg a fiukat, akikkel beszelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!