Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha valaki 12 évesen kérdezi, hogy pl. hogy hívjon el valakit randizni, akkor azt irják neki, hogy pl. : huzz vissza tanulni, de ha egy 13 éves valaki ír ilyet, akkor mindenki segít neki?
Figyelt kérdés
15/f2015. aug. 25. 22:09
1/11 anonim válasza:
Ugyanaz a kategória mindkettő..
2/11 anonim válasza:
Én segitenék mind2nek , csakhát a 13 éves komolytalan , a 12 éves méginkább
3/11 anonim válasza:
én mind a kettőt el szoktam küldeni tanulni...
4/11 A kérdező kommentje:
Öcsém miatt írtam a kérdést, ő mind a két módon kiírta, amikor 12 évesnek írta magát, akkor visszaküldték tanulni, amikor 13-nak, akkor meg segítetttek neki. Amikor a kérdést írta, akkor kb. 2 hét múlva lett volna 13, de 12 évesnek írta magát.
2015. aug. 25. 22:23
5/11 anonim válasza:
Talán mert nem mindig ugyanazok az emberek válaszolnak?!
6/11 anonim válasza:
válaszolj neki te. Elvégre a bátyja vagy, segíts neki
7/11 A kérdező kommentje:
Ezzel csak annyi a baj, hogy én se randiztam még. Nem mertem elhívni a lányt, aki tetszett, mert féltem hogy utána már kerülni fog, vagy ilyesmi.
2015. aug. 25. 23:20
8/11 anonim válasza:
Igazából a felnőt és a "gyerek" szerelem szinte ugyan az! Csak hát a kor! Mert ha valaki szeret valakit az nem kortól függő! Pl: 12 évesen mennyire szereted anyukádat? És most mennyire szereted?
Maga a 16 év allati párkapcsolatok csak tapasztalat gyüjtés szempotjából vannak. Bárki mondhat bármit, így van ez! Hogy hogyan kell megszólitaní? Ez már a maga ügye mert ahány ember, annyi jellem!
10/11 anonim válasza:
Mert aki 12 éves azt simán lepisisezik,meg hogy semmihez sem ért ,minek kérdez/ad tanácsokat .Azt hiszik ilyen korban babázni/játékautózni szoktak D: Pffhhh !! Hát pedíg nem csak az emberek hülyék oszt cs
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!