Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha mindenki azt mondja hogy hívjam el randizni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj nekem tetszik, és álitolag kölcsönös de mióta közipiskolás másképp néz rám. EGYSZERŰEN NEM TUDOM UGY MEGNEVETETTETNI mint régen meg de még mindig tetszik és azt mondják hogyha megérdezném akkor igent mondana de én nem tudom, nemvagyok biztos benne. Segítsetek!!!2010. febr. 20. 22:10
1/6 anonim válasza:
Hívd el nem kell parázni...nem kell túldramatizálni és kész.
2/6 anonim válasza:
Ezzel vigyázni kell, mert mások könnyen mondják hogy "Hívd el, simán benne lesz" mert nem ők azok akik kockáztatnak :/
Neked viszont muszáj, ha akarsz valamit. De ha belegondolsz, nincs sok vesztenivaló.. ha nemet mond, akkor vagy hagyod a fenébe és megspóroltál pár fölösleges kört, vagy akár még onnan is folytathatod a szövögetését és pár hónap múlva újra rákérdezhetsz.
3/6 anonim válasza:
Elhivod...aztán vagy,vagy. ne agonizálj.
4/6 anonim válasza:
ne randira hivd hanem hivd el hoyg dumálhatnátok valamikro csak uyg barátilag ha olyan a helyzet ugyis jön minden magától
6/6 anonim válasza:
Hát ha úgy érzed, hogy el szeretnéd hívni, akkor hívd el. Hallgasd meg mások véleményét, de ne ők döntsenek helyetted! Max ha a csaj nem akar találkozni, akkor ez van. Keress valaki mást és kész. Ne bonyolítsd túl a dolgot. Ha te is tetszel neki, akkor alap, hogy elmegy veled. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!