Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem ősszel randizni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem ősszel randizni? ( Szombathely)

Figyelt kérdés
15/f . A válaszokat előre is köszönöm. Elhívtam egy lányt randizni, akivel elöször egy szociális hálón beszélgettem. Kedvesnek tűnik és aranyos. Előben az avatójukon láttam és azonnal lejőtt számomra, hogy nekem ő kell. Szóval, mivel ősz van és enyhén hideg, a következő programokra gondoltam: - vacsora, egy mesterséges tó mellett, - elötte és utána is sétálni.. A hely maga nagyon hangulatos. Megfelel szerintetek? Vigyek neki valamit? Első randim vele, tehát ismerkedòs randi. Nagyon oda vegyok érte, a végén a csók is belefér? Ő is 15 éves. Korizás kizárva, mert zárva van még. Miről beszélgessek vele? Hogyan nézzek ki? Légyszíves próbáljatok meg tini fejjel gondolkodni, ha eszembe jut még kérdés akkor leírom. SÜRGŐS! Köszönöm !

2011. nov. 1. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elvinném valahova kávézni vagy teázni ott még is csak lehet beszélgetni,utána egy séta és beülnék vele egy filmre,utána haza kísérném és adnék neki egy csókot ha engedi...
2011. nov. 1. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:

mondjuk ide vinném teázni

[link]

2011. nov. 1. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Első randira ne vigyél neki ajándékot!Inkább majd a randi utáni napokban kedveskedj neki valamivel.
2011. nov. 1. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedős randi, ne vigyél neki semmit. Szerintem ne vacsorázni vidd, az elsőre kicsit erős. Üljetek be valahová teázni, vagy kávézni/forrócsokizni, ki mit szeret. Ott lehet beszélgetni. Aztán sétáljatok egyet, ha nincs túl hideg, és jól elvagytok, aztán kísérd haza. Szerintem első randin ne akard lesmárolni, főleg, ha még élőben nem találkoztatok kettesben. Nézz ki úgy, ahogy mindig, ne akarj másnak látszani. Legyél igényes, moss hajat, stb. Beszélgessetek a suliról, a barátokról, kirándulásokról, ki milyen filmet/zenét szeret, ami épp adódik. Ne görcsöld túl, de egy kis izgulás normális:) sok sikert! 19/L
2011. nov. 1. 10:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó válaszoló, mozi kizárva? Vacsora ne, oké, akkor teázás + séta .. Vagy tea , séta, mozi :))
2011. nov. 1. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Én szeretem ha büdös a kuki egy kicsit kérdezd meg hogy lucskos-e neki ha igen akkor várd meg amíg jó szaftos nem lesz a farkod :) mindig beválik:) hajat ne moss mert akkor a korpádból tudsz hóesést csinálni az első csók hóesésben a legjobb rázd a fejed hogy csak úgy hulljon a korpa és közbe csókold meg biztos meg győzöd és ha el rohan csak örömébe fog futni xDDDDD
2011. nov. 1. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:

meglepően értelmesnek tűnsz tini létedre, ez dicséretes.

am nemrossz az ötlet, bár én a kajálást még kihagynám. nekem télen is volt egy első randim, és csak sétáltunk egyet a városligetben. első randira nem is nagyon kell több 1,5-2 óránál, akkor se ha jól érzitek magatok és szivesen lennétek még együtt. nem szabad megvárni hogy első talin elfogyjon a téma. ha marad még megbeszélnivaló, jobban fogja várni a következő talit!

csókot hanyagold, 3. randi körül célszerűbb, ha úgy alakul, ne ronts ajtóstul a házba. de akkorra se kell eltervezni hogy na akkor ma megcsókolod, hanem ahogy alakul. ha kell ugyis adja magát a helyzet, erőltetni TILOS! :) soksikert!

2011. nov. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!