Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasít vissza mindenki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gangsterzrue kérdése:

Miért utasít vissza mindenki?

Figyelt kérdés
Eddig 1 barátnőm volt, aki még tavaly júniusba szakított velem, azóta számoltam és több, mint 30-an utasítottak vissza akiknél próbálkoztam. Ez miért van? Többen is mondták már hogy nagyon jól nézek ki, ennek ellenére mégsem jön össze, valaki már az ismerkedésre is nemet mond alapból, van aki csak pár nap beszélgetés után közli hogy "amúgy" nem akar tőlem semmit. Mit tehetnék? 18/F
2020. ápr. 1. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Talan a magatartasodal van gond egy ido utan ..
2020. ápr. 1. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mindig rendes vagyok a lányokkal.
2020. ápr. 1. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy túlságosan nyomulsz rájuk, nem hagyod őket levegőhöz jutni.
2020. ápr. 1. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
A 30 elég nagy szám. Szerintem nagyon nyomulsz. Kicsit dőlj hátra, élvezd az életed lányok nélkül és amikor azt látják, hogy egyedül is jól érzed magad, akkor fog jönni a következő.
2020. ápr. 1. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Válassz olyat, aki tényleg érdekel
2020. ápr. 1. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Papa menni fog ez, le ne térj az útról, hajrá
2020. ápr. 1. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyelj ha rendesen viselkedsz ès azèrt utasitanak el

Akkor ne viselkedj rendesen , a mai lànyoknak nem kell rendes pasi vannak kivètelek de a legtøbbjük ilyen (làny vagyok szoval tudom miről beszèlek a barátnőim fele is ilyen)

2020. ápr. 2. 05:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ha akarnék se tudnék nem normálisan viselkedni azzal, aki tetszik :D
2020. ápr. 3. 02:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az, hogy valaki egész jól néz ki nálad már ok arra, hogy különleges bánásmódban részesüljön.

Sajnálom, de ezzel nem olyan jó színben tünteted fel magad, mint gondoltad.

2020. ápr. 3. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ebből a nagy számból az jön le,hogy görcsösen kapaszkodsz abba,hogy végre legyen egy baratnod/kapcsolatod,ami valószínűleg azért van,mert nem tudtad meg feldolgozni a tényt,hogy a baratnod elhagyott téged. Ezt egyfajta onigazolasbol csinalod,amit a lányok valahogy ösztönösen megereznek és tudjak,hogy ebből mem “komoly kapcsolat”,csak olyan “egó fényezés” kapcsolat lenne

21N

2020. máj. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!