Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal vagy nélküle menjek oda?
ma 10:45
Te maximum álmodba voltál fesztiválon. A szigeten meg a Balaton Soundon sokkal durvább dolgok mennek. Itt a gyakorin is vannak kérdések a témáról. Ha anyukád nem enged ki mert még pisis vagy akkor ne szólj bele.
Ott a csajok 90%-a már nem azért megy ki hogy alá nyúljanak, hanem konkrétan azért hogy vad idegenek szétb-aszák őket. Ott ez megy. Attól hogy ez neked nem tetszik, vagy nem tudsz róla még ez a valóság. A diszkókba is mennek durva dolgok. Láttam csajokat akiknek még a hajából is sperma folyt. Azt se tudta hol van. És ezt nem diszkónak hívják (mert az olyan elavult) hanem partizásnak/azaz/ házi bulinak. Látásból ismerte a csaj azokat akik le rendezték de ennyi. Ezek vannak. Ha a fejed tetején fogsz pörögni kinodba attól még ez a valóság. Na menj szépen vissza barbizni. És ne szólj bele ha a felnőttek beszélnek
ma 10:53
Azt hogy hogy kell csajozni.
De csak hobbiból. És csak haveroknak
Igazából megválaszoltad saját magadnak. “Azt se tudta hol van”, ez pontosan beleesik a szexuális zaklatás és akãr a szexuális erőszak bűntette alá, mivel nem volt beleegyezőképes állapotba .
Én is tudom, hogy így mennek, sajnálatos módon, és pontosan ezt hívják bűncselekménynek Ès visszaélésnek. Ettől még mert megtörténik , nem lesz normális, sem legális. A munkahelyed megérdemelné, hogy lássa amiket ide írkálsz. Nem sokáig dolgozhatnál tovább fiatal lányok körül....
A nők az ilyenek miatt mint te fèlnek az ilyen helyekre menni, és az,hogy egy undorító ember vagy sem felnőttebbé sem tapasztaltabbà nem tesz téged.
"Azt se tudta hol van”, ez pontosan beleesik a szexuális zaklatás és akãr a szexuális erőszak bűntette alá, mivel nem volt beleegyezőképes állapotba'
De bele egyezző képes állapotba volt. Mert még ő vette el a fiúk szájától a pálinkás üveget hogy neki is hagyjanak. És ő hívta oda magához a harmadik srácot is (mikor ketten már dugták) hogy "gyere te is".
Nem is szégyelte később se egyik csaj se (mert több ilyet is ismerek). Sőt úgy vettem észre mintha egymásra licitálnának, kinek hány pali volt meg. Ők ezt partizásnak hívják.
Már írtam egyszer. Ha nem tudod mit beszélsz, akkor ne égesd magad mert bolondot csinálsz magadból. Vagy ha jobban akarod tudni mi történt mikor ott se voltál egyik esetnél se akkor csak ki röhögteted magad hogy csak azért is "ütöd a lónak a fejét és fújod a magadét? Hány éves vagy te bohóc?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!