Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal vagy nélküle menjek oda?
Egyedül.
Amúgy mit mondtatok a csajoknak?
Lehet hogy egyből mondani kellett volna hogy szívesen látnátok visz szintesbe. Persze csak amennyiben 14+évesek vagytok. Ha nem vagytok annyi akkor ne olvass tovább.
Szóval oda mész és alá nyúlsz. A csajok se beszélgetni akarnak a másikkal. Nem arra kell egyiknek se. Később. Ha már a férje lesz akkor igen.....
Vagy ha nem nyúlsz alá akkor nyúj be a pólója alá. De csak akkor ha ismered a csajt. Mert ha nem akkor még pofon is lehet a vége. Sok sikert.
NE NYÚLJ EGY LÁNY ALÁ! SŐT, LEHETŐLEG HOZZÁ SE ÉRJ HA NEM ISMERED.
1es, nem is tudtam, hogy a börtönben van internet hozzáférés, mert ennyi szexuális zaklatásos per után ami a nyakadban lehet, remélem már ülsz
Nem volt semmi különös
De kicsit úgy érzem mintha a haverom magában szeretteti ezt a lányt mivel ma odament és megkérdezte hogy van pasid? Erre azt mondta hogy nincs és írt rám a haverom hogy írjak a lánynak mert nincs neki pasija és hogy szedjem fel magamnak de amikor ott vagyunk a lányoknál akkor nagyon nézi őt, beszélget vele, nézi a fenekét és ez nekem rosszul esik ti hogy lennétek ezzel?
ma 17:47
Nem vagyok fizikus. Én "csak" elméleti oktató vagyok és nem gyakorlati.
De akkor te ezek szerint nem jársz diszkóba, vagy fesztiválokra. Ott nem hogy alá nyúlnak az idegen palik a csajoknak de különbet is csinálnak velük. Természetesen kölcsönösen tetszik a csajoknak is. Jó reggelt kívánok
Nem vagyok fizikus = nem vagyok börtönbe.
Nem tudom miért írt fizikust a telefon (de mindegy mert az se vagyok. Misz kötekedő)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!