Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátommal vagy nélküle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal vagy nélküle menjek oda?

Figyelt kérdés
Már ez volt ma a 7.lány akihez odamentünk hogy beszélgetnek e velem de semelyik nem jött össze
2021. szept. 16. 20:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
8%

Egyedül.

Amúgy mit mondtatok a csajoknak?

Lehet hogy egyből mondani kellett volna hogy szívesen látnátok visz szintesbe. Persze csak amennyiben 14+évesek vagytok. Ha nem vagytok annyi akkor ne olvass tovább.

Szóval oda mész és alá nyúlsz. A csajok se beszélgetni akarnak a másikkal. Nem arra kell egyiknek se. Később. Ha már a férje lesz akkor igen.....

Vagy ha nem nyúlsz alá akkor nyúj be a pólója alá. De csak akkor ha ismered a csajt. Mert ha nem akkor még pofon is lehet a vége. Sok sikert.

2021. szept. 16. 21:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Egyedül menj
2021. szept. 16. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:

NE NYÚLJ EGY LÁNY ALÁ! SŐT, LEHETŐLEG HOZZÁ SE ÉRJ HA NEM ISMERED.

1es, nem is tudtam, hogy a börtönben van internet hozzáférés, mert ennyi szexuális zaklatásos per után ami a nyakadban lehet, remélem már ülsz

2021. szept. 20. 17:47
 4/19 anonim ***** válasza:
Végül mi lett????
2021. szept. 20. 18:03
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi különös

De kicsit úgy érzem mintha a haverom magában szeretteti ezt a lányt mivel ma odament és megkérdezte hogy van pasid? Erre azt mondta hogy nincs és írt rám a haverom hogy írjak a lánynak mert nincs neki pasija és hogy szedjem fel magamnak de amikor ott vagyunk a lányoknál akkor nagyon nézi őt, beszélget vele, nézi a fenekét és ez nekem rosszul esik ti hogy lennétek ezzel?

2021. szept. 20. 18:26
 6/19 anonim ***** válasza:
ne légy már puhány. kell ? szerezd meg!
2021. szept. 20. 18:49
 7/19 A kérdező kommentje:
Ez rendben van de utána ha összejövök vele akkor a haverom kérdezget tőle hogy,, szép gyerek vagyok? " ilyeneket kérdezgetett a régi barátnőmnél is
2021. szept. 20. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
Ezt a haveroddal beszéld meg. Mellesleg én nem barátkoznék ilyennel...
2021. szept. 20. 19:47
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:47

Nem vagyok fizikus. Én "csak" elméleti oktató vagyok és nem gyakorlati.

De akkor te ezek szerint nem jársz diszkóba, vagy fesztiválokra. Ott nem hogy alá nyúlnak az idegen palik a csajoknak de különbet is csinálnak velük. Természetesen kölcsönösen tetszik a csajoknak is. Jó reggelt kívánok

2021. szept. 20. 21:31
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fizikus = nem vagyok börtönbe.

Nem tudom miért írt fizikust a telefon (de mindegy mert az se vagyok. Misz kötekedő)

2021. szept. 20. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!