Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok találni senkit?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok.

Már kb 14 éves korom óta szerettem volna barátnőt, de egy sem volt. Mondták rokonaim, hogy szép vagyok, nincsen túlsúlyom, nem is ezzel van a baj. Már rengeteg lány tetszett, de sajnos ezy be$zari idióta vagyok, egyszerűen nem merek odamenni hozzá, így mind csak álom maradt.

Neten nem jártam sikerrel.

És ez miatt már minden nap szomorú vagyok :(

Van valami ötletetek?

2021. aug. 31. 20:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tehát ha elhívnám meginni valamit, akkor az is jó lenne? Vagy ha megkérdezem, hogy lenne kedve sétálni?
2021. szept. 1. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!