Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok találni senkit?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok.

Már kb 14 éves korom óta szerettem volna barátnőt, de egy sem volt. Mondták rokonaim, hogy szép vagyok, nincsen túlsúlyom, nem is ezzel van a baj. Már rengeteg lány tetszett, de sajnos ezy be$zari idióta vagyok, egyszerűen nem merek odamenni hozzá, így mind csak álom maradt.

Neten nem jártam sikerrel.

És ez miatt már minden nap szomorú vagyok :(

Van valami ötletetek?

2021. aug. 31. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy lekesve.

Sokan vannak akik még nem talaltak 20 eves korig.

En pl 23 eves korban talaltam...

2021. aug. 31. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pedig kezdemenyezned kell, az elso a legnehezebb, aztan konnyebb.

Hivd el setalni

2021. aug. 31. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

" Már rengeteg lány tetszett, de sajnos ezy be$zari idióta vagyok, egyszerűen nem merek odamenni hozzá, így mind csak álom maradt."

+Na akkor a probléma megvan, már csak javítani kell rajta!

2021. aug. 31. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélges és légy nyitott mindenkivel. Járj helyekre pl. hobbi, sport és klub.
2021. aug. 31. 20:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát igen de ez nehéz.

Egyszerűen ha ránézek, és ő is rámnéz, akkor egyből leveszem a tekintetem, ha nem is akarom akkor is.

Azt meg el sem tudom képzelni, hogy odamegyek hozzá, és hozzászólok. Már alapból azt sem tudom, mit mondjak, de ez még a kisebbik gond.

2021. aug. 31. 22:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazából fiúkkal könnyebben tudok beszélgetni, ha lány szól hozzám, akkor válaszolok neki, de így magamtól nem merek hozzájuk szólni.
2021. aug. 31. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolj! Biztos van olyan lány ismerősöd/ osztálytársad, aki mondjuk nem jön be neked, és nem izgulsz mikor vele beszélgetsz. Beszélgess sokat, gyakorold milyen egy lánnyal kommunikálni. Ha már magabiztosan csinálod, akkor "Nála" is menni fog
2021. aug. 31. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Találsz te, csak betojsz. Hát én már oda mertem menni 15 évesen, ennyit tudok mondani. Próbálj férfi lenni, nem betoji kisgyerek.
2021. szept. 1. 00:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Talán megpróbálnám, de mégis mit mondjak, amikor odamegyek?

2021. szept. 1. 05:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Akinek tetszel, annak bármit.

Kb érdeklődési körrol erdeklodj

2021. szept. 1. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!