Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz találni egy normálus lányt?
16 éves vagyok, eddig még nem volt barátnőm sajnos. Bár lehet, hogy én vagyok a hibás, mert nen szeretek bulizni, meg csoportban sétálni, én csak átlagosan szoktam élni. Másik rossz tényező, hogy nem merek kezdeményezni, vagy leszólítani az utcán valakit, ha megtetszik.
Tudom, hogy válroztatnom kellene, mert senki sem jön oda, hogy tetszek neki, de nem megy.
Már az is megfordult a fejembe, hogy egyedül fogom leélni az életemet, a rokonságba van egy 45 éves férfi, aki ugyanolyan, mint én. Ha volt is barátnője, akkor az is csak addig, míg lehúzta anyagilag.
Tènyleg ennyire nehéz valakit találni? Már a facebookon is próbálkoztam, bejelöltem párat, egyik se igazolt vissza.

Egyetemen könnyebb lesz. Gimiben még nagyon vegyes a társaság.
Milyen irányba szeretnél továbbtanulni?

"nem merek kezdeményezni, vagy leszólítani az utcán valakit, ha megtetszik."
Ez mondjuk elég jó válasz a kérdésedre.
Egyébként még csak 16 vagy, kamasz. Bőven van még időd.

Én is mindig feltettem ezt a kérdést, aztán rájöttem, hogy velem van a baj, annak ellenére, hogy azt hittem, én mindent megtettem :D Valójában, ha mindent megteszel, akkor sem biztos, hogy bejössz az átlag csajoknak, de engedd el. Tudom, szar csaj nélkül, főleg, hogy össze vagy zárva suliban egy csomó rbanccal, akiknek az ablakba vannak pakolva a testrészeik....
Ha úgy érzed, elég tökös vagy, akkor lehet esélyed náluk, de ne tervezz hosszútávra. Az még arrébb lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!