Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz találni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz találni egy normálus lányt?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, eddig még nem volt barátnőm sajnos. Bár lehet, hogy én vagyok a hibás, mert nen szeretek bulizni, meg csoportban sétálni, én csak átlagosan szoktam élni. Másik rossz tényező, hogy nem merek kezdeményezni, vagy leszólítani az utcán valakit, ha megtetszik.

Tudom, hogy válroztatnom kellene, mert senki sem jön oda, hogy tetszek neki, de nem megy.

Már az is megfordult a fejembe, hogy egyedül fogom leélni az életemet, a rokonságba van egy 45 éves férfi, aki ugyanolyan, mint én. Ha volt is barátnője, akkor az is csak addig, míg lehúzta anyagilag.

Tènyleg ennyire nehéz valakit találni? Már a facebookon is próbálkoztam, bejelöltem párat, egyik se igazolt vissza.

2021. jún. 8. 23:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Selejtek a mai csajok. Nem a te hibád.
2021. jún. 9. 00:06
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj, hogy a legtöbbnek akkorák az igényei, hogy még egy Olümposzról emigrált félistent is kikosaraznának.
2021. jún. 9. 00:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen könnyebb lesz. Gimiben még nagyon vegyes a társaság.

Milyen irányba szeretnél továbbtanulni?

2021. jún. 9. 00:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj kis barátom nem vagy elkésve semmivel sem, vannak normális lányok bőven, csak szeretnek bujkálni. Ne görcsölj rajta, majd ha úgy hozza az élet megismerkedsz a nagy Ő-vel, ez egészen biztos. Én úgy kezdtem el beszélgetni a párommal, hogy csak random az ismerősöm volt snapchaten, és elküldtem neki egy képet a vacsimról amit csináltam :D ennek már 7 éve. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy ha megtalálod a párod becsüld és szeresd nagyon, nem csak jeles napokon, minden nap éreztesd vele. Bár a mostani helyzeted miatt gondolom ez nem fog kimaradni=)
2021. jún. 9. 00:21
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Mert te talán normális vagy fiúként? Na ugye.
2021. jún. 9. 01:22
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
A normális lányok olyanok, mint te. Nem járnak el bulizni, nem hívják fel magukra a figyelmet, ezért nehéz őket megtalálni. Egyébként nem vagy lemaradva semmivel, nyugi.:)
2021. jún. 9. 06:42
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

"nem merek kezdeményezni, vagy leszólítani az utcán valakit, ha megtetszik."

Ez mondjuk elég jó válasz a kérdésedre.

Egyébként még csak 16 vagy, kamasz. Bőven van még időd.

2021. jún. 9. 08:11
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
en lany vagyok, ugyanilyen voltam 16 evesen mint te. viszont engem megtalalt idokozben az elso szerelmem. amiota sokat bulizok 😅😅😅 azota sokkal sokkal tobb lehetosegem adodik viszont.. szval jol latod a helyzeted, ez sajnos nagy hatrany, de hidd el aki neked valo azt megtalalod igy is, probalkozni kell. nem ciki ha visszautasitanak, az a ciki csak ha visszautasitas utan is probalkozik egy ferfi. de 16 evesen nem vagy elkesve meg akkor sem ha a helyi nagymenoknek a fel osztalyod megvolt mar hidd el 😊 16/L
2021. jún. 9. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
8as vagyok bocsi ***18/L
2021. jún. 9. 09:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig feltettem ezt a kérdést, aztán rájöttem, hogy velem van a baj, annak ellenére, hogy azt hittem, én mindent megtettem :D Valójában, ha mindent megteszel, akkor sem biztos, hogy bejössz az átlag csajoknak, de engedd el. Tudom, szar csaj nélkül, főleg, hogy össze vagy zárva suliban egy csomó rbanccal, akiknek az ablakba vannak pakolva a testrészeik....

Ha úgy érzed, elég tökös vagy, akkor lehet esélyed náluk, de ne tervezz hosszútávra. Az még arrébb lesz ;)

2021. jún. 9. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!