Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb fiú tud barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb fiú tud barátnőt találni nagyjából 16 éves korától?

Figyelt kérdés

Nekem ez sajnos nem megy.

Pedig sokan ekkor kezdik és utána folyamatosan kapcsolatban van szerintem.

Ti hogyan látjátok? Nincs nagy ismerősi köröm így nem tudom mi az általános.

2021. aug. 12. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

2 kategória van:

-akinek megy

-akinek nem megy

Egyébként ennyi idősen nem gáz, ha még nincs, de azt azért nem hallgatom el előled, hogy aki vagány, annak már csak azért is összejön (bár a tini kapcsolatok nem túl hosszútávúak.)

És egyébként jobb ennyi idősen elkezdeni csajozni, "bénázni", minthogy 30 évesen azt se tudd, hogyan nyúlj egy nőhöz. Szólok, hogy ennél már csak nehezebb lesz, mert később már több minden számít egy nőnek, hacsaknem valami ZS kategóriásat akarsz barátnőnek.

2021. aug. 12. 21:33
 2/6 anonim válasza:
88%

Egyáltalán nem. Főként a mai világban, ahol egyre kevesebbet találkozunk személyesen, és minden áttolódik a virtuális térbe, nem alakulnak ki olyan kapcsolatok, barátságok és ismertségek, amikre építkezni lehetne.

Saját magamnál is éreztem ezt, hogy főként gimnázium után, amikor már nincs egybezárva az ember napi szinten 20-30 emberrel, nem megy egyszerűen az ismerkedés, mert sokkal kevesebb erre a hely, és ha ismerkedni szeretnél, arra aktívan időt kell szakítanod, bátorságot kell gyűjtened (introvertáltak esetén főként).

2021. aug. 12. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
-vagy akit nem érdekel
2021. aug. 13. 01:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg igen, de gyakorlatilag sokszor nem.
2021. aug. 13. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Mert így állsz hozzá
2021. aug. 14. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg középsuliba jártam (műszaki, tehát csak fiúk voltunk), talán 3-4 osztálytársamnak volt barátnője. A sulin kívüli társaságomban egy kicsivel jobb volt az arány, de a többségnek nincs bartánője ebben a korban.
2021. aug. 16. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!